Otkrio na koncertu
50

Nakon tragičnog gubitka Chrissy Teigen i John Legend dobili su treće dijete

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Muzičar John Legend i bivša manekenka Chrissy Teigen dobili su treće dijete, a pjevač je tu vijest objavio na svom koncertu.

"Kakav blagoslovljen dan", rekao je oduševljeni pjevač i nadodao da se osjeća punim energije i sreće, iako je proveo nesane noći uz Chrissy koja posljednje dane trudnoće provela u bolnici.

Njegovi obožavatelji koji su bili na koncertu odmah su vijest podijelili na društvenim mrežama.

Legend i Teigen već su roditelji dvoje djece - Milesa (4) i Lune (6), a sretna vijest o trećem djetetu dolazi nakon što je manekenka 2020. godine izgubila sina Jacka u 20 tjednu trudnoće. Tada su se našli i na meti mnogobrojnih kritika, a Chrissy su najviše zamjerali što je podijelila fotografije sa svojim umrlim sinom. Par je javno govorio o svom tragičnom gubitku i teškom periodu života u kojem se Chrissy na neko vrijeme odala i alkoholu.

S pratiteljima su progovorili o želji da treće dijete dobiju pomoću medicinski potpomognute oplodnje, a nakon začeća Chrissy je dijelila brojne trudničke trenutke na društvenim mrežama.

"Posljednjih nekoliko godina bili smo, u najmanju ruku, pomiješanih emocija, no radost je opet ispunila naš dom i naša srca", dio je objave kojom je bivša manekenka i autorica kuharice objavila vijest o trudnoći.