Pokazala nesavršenosti
0

Slavna manekenka fotografirala se potpuno gola s kćerkom u kadi i izazvala oduševljenje pratitelja

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Chrissy Teigen objavila je na Instagramu fotografiju s kćerkom Esti Maxine koju je rodila sredinom januara.

Manekenka i voditeljica pozirala je s mezimicom gola u kadi i raznježila mnoge pratitelje.

"Dojka koja mi nekako visi duž boka i duboki ljubičasti ožiljci za cijeli život, ali ti si presavršena da bih brinula o ičemu drugom", napisala je Chrissy kraj fotografije.

Brojne žene su se složile s njezinim riječima.

"To nije ono što nitko od nas vidi kada pogleda ovu prekrasnu fotografiju", "Naša promjenjiva tijela podsjećaju nas na život koji smo stvorili. Podsjeća nas na sve što imamo", "Ženska tijela su nevjerojatna", "Hvala što normaliziraš tijela", "Ne vidim ništa od ovoga. Sve što vidim je vrlo lijep trenutak. Žensko tijelo ne mora biti savršeno. Mi smo nesavršeno savršeni", komentirale su pratiteljice.

Da očekuju prinovu, otkrila je Teigen u augustu prošle godine u emotivnoj objavi na Instagramu. Također, tada se osvrnula i na dvije godine od tragične smrti njihovog novorođenčeta Jacka.

"Posljednjih nekoliko godina bile su u najmanju ruku mutne emocije, ali radost je ponovno ispunila naš dom i srca, imamo još jednu bebu na putu. Na svakom pregledu rekla sam si: 'U redu, ako je danas zdravo, najavit ću, ali onda odahnem kad čujem otkucaje srca i odlučim da sam još uvijek previše nervozna", napisala je manekenka.