Prozvao i neke kolege
13

Chrisa Browna na društvenim mrežama prozvali licemjerom, on im poručio: Možete me poljubiti u stražnjicu

L. R.
Chris Brown (Foto: Twitter)
Chris Brown (Foto: Twitter)
Pjevač Chris Brown nedavno je putem društvenim mreža izjavio da mu ljudi mogu poljubiti stražnjicu, ako ga još uvijek mrze zbog njegovog zlostavljanja pjevačice Rihanne.
Potom je ovaj tridesettrogodišnji pjevač izjavio da je on kralj i da je umoran od ove priče o njegovom zlostavljanju. Upitao je gdje je tzv. kultura otkaza kada je riječ o “bijelim umjetnicima” koji izlaze s maloljetnicama ili onima koji pretuku svoje žene.

Brown je zatim objavio niz fotografija glumaca i pjevača, koji su bili optuženi za zlostavljanje, uključujući Seana Penna, Mela Gibsona, Nicolasa Cagea, Ozzyja Osbournea, Tommyja Leeja, Emmu Roberts, Carmen Electru, Josha Brolina i druge.

Njegovi komentari uslijedili su nakon održavanja Super Bowla, gdje je Rihanna na poluvremenu imala nastup. Brown je tada na svom Instagramu prošle nedjelje napisao "Naprijed djevojko", što se mnogima nije svidjelo pa su ga počeli prozivati licemjernom osobom.

Inače, Brown je priznao je krivnju po jednoj tački optužnice za kazneno djelo napada za fizički napad na Rihannu prije početka Grammyja 2009. godine. Također, 2017. godine dobio je petogodišnju zabrana prilaska svojoj bivšoj djevojci Karrueche Tran.