Noć za pamćenje
13

Rihannin nastup oduševio i slavne ličnosti, oglasio se i njen bivši dečko

L. R.
Mnoge slavne ličnosti oduševljene su nastupom (Foto: Twitter)
Mnoge slavne ličnosti oduševljene su nastupom (Foto: Twitter)
Nakon što je sinoć održala nastup za pamćenje na Super Bowlu, Rihannin performans nije ostavio ravnodušnim ni mnoge slavne ličnosti pa su joj mnogi čestitali putem društvenih mreža.

Nisu samo korisnici društvenih mreža oduševljeni Rihanninim nastupom na Super Bowlu na stadionu State Farm u Glendaleu u Arizoni. Među njima su se našle i brojne slavne ličnosti kao što su Shakira, Katy Perry, Andy Cohen, Ellen DeGeneres, Jay Z, ali i njeni bivši dečko Chris Brown.

"Sjećam se dobrih vremena i želim ti najbolje vibracije za večerašnju emisiju, Rihanna", napisala je Shakira na Twitteru, koja je također imala nastup u poluvremenu Super Bowla 2020. godine zajedno s Jennifer Lopez.

Pjevačica Katy Perry također je jedna od zvijezda koja je nastupala na Super Bowlu i to 2015. godine pa je pjevačici napisala da joj šalje svu svoju ljubav i da zaslužuje to.

Ono što je svakako zanimljivo jeste činjenica da se oglasio i Rihannin bivši dečko i muzičar Chris Brown s kojim dijeli problematičnu prošlost, napisavši na svom Instagram storyju poruku podrške u kojoj piše "Naprijed, djevojko".

Nakon što je u septembru objavljeno da će upravo Rihanna nastupati na ovom značajnom događaju, oglasio se i reper Jay Z, koji je bio jedan od ljudi s kojima je pjevačica na početku karijere sarađivala, a sinoć joj je ponovo pohvalio na svojim društvenim mrežama.

"Blista poput dijamanta! Rihanna je srušila stadion tokom svog nastupa u poluvremenu na Super Bowlu LVI", napisao je slavni reper.

Također, oglasili su se i slavne ličnosti, koje nisu iz muzičkog svijeta , kao što su voditelji Andy Cohen i Ellen DeGeneres, koji su napisali da je ovo najbolji nastup na Super Bowlu ikad i da je nevjerovatan.