Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobijes fino i 2 "zetona" za poker aparate ali ih se moze iskoristiti i kao 2 km za placanje pica na sanku. a sto se tice "onih sto sjede" ne treba sve trpati u isti kos.ja prva sam rezervisala sto na vrijeme prosto da sjedim i uzivam u svirci kralja. poenta je sjetiti se nazvat i rezervisat.zasto ne iskoristit kad se vec ne placa rezervacija.:)
ulaz je 10 ali se to moze iskoristiti u casinu ili na izlazu opet unovcit...ne znam moze li se pice popiti za te pare jer ih ja uvijek potrošim na ruletu ;)
vlatko je king,ali sto bas u coloseum dolazi.ne moze covjek nish tamo.vlatko kad budes svirao u vecem prostoru onda cu dati 20KM,ali ovako da cijelu svirku stojim i da me guraju,nema sanse.a idioti ce sjediti,pojma nece imati ko je vlatko.uvijek isto bude.steta sto ne dolazi negdje drugo.ako mu nije do love,onda ce skontati i svirati negdje drugo,ali....ovo sto pise 10KM,jel' to stvarna cijena,ili je 20KM,a konzumacija 10KM?
me, ti ako nisi cuo za te ljude ne znaci da nije niko drugi, zato bi ti bolje bilo da ne lupetas gluposti!
Šteta što je u Koloseumu. Tamo nema mjesta i to ne može biti pravi koncert. To je samo jedan dio velikog kazina, i kocka je vaznije od muzike. Ima li još gdje mjesta za koncert V.Stefanovskog?
masne ruke je umastio ruke onanirajuci meni
Manu Katche, Allan Holdsworth, Pino Paladin ili Johna McLaughlin - niko garant nije ni cuo za ove ljude!!! ali znamo za Vlatka!!! zato gremo!
a jel se ovo samo konzumacija placa? Ili konzumacija i jos plus ulaz?
Bujrum
aber dojke dovde
masni onaniram ti za vrat
bolje bi mu bilo da onanira na necem drugom
Dolazi bog gitare.
Dolazi bog gitare.