Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se sa tiletonijem
Stvarno je zalosno da ljudi slusaju gnjide koje su se ispalile is grada kada je bilo najgore.Nije samo cola, ima tu i dine merlina, halida I,II, III, harisa.Svi su ono slali, pomagali, alli iz prilozenoga se dobro vide gdje i kako. Sutra i corba dolazi, pa hajmo djuture da se provedemo.Jedite govna i vi i cola i smradovi koji ga vole.
Uglavnom, svi ce dobiti nesto! Drugacije se ne bi ni pojavili... Uzas.
Tiletoni, ne možeš ti Čoli ni ciple obrisati! Čola je rođen i odrastao u Sarajevu i predstavlja legendu grada, dok ti ko zna odakle si došao.
hallo ba papcicu, ima li zime u tvome zalosnom mozgu??
Cola je legenda. Bosna se moze amo ponositi Zdravkom Colicem, a vi nacionalisti jebite se u guzicu.
Danas cola, sutra kusta...ej moje sarajevo da li ces ikadadoci pameti?