Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fascinantno!
Još samo da uništimo ljude i stvorimo androide koji će biti kvalitetnija publika za to đubre
Vjerujem da ce vremenom AI tome jos dodati queen, floyde, zeppeline, purple i jos par njih. A nasi cajkasi ce morati pricekati da se napravi umjetna zatucanost
Šaban Šaulić je za sve pobrojane umjetnik. Toma Zdravković također.
Ti si skolski primjer dokazivanja inteligencije preko hejtanja turbofolka
https://www.klix.ba/scitech/tehnologija/federacija-bih-namjerava-razvijati-umjetnu-inteligenciju/210308082
Viiidim ja FooDil htio Hanku, Shabana i Sinana spojiti u duet :D
Nije u klubu 27, ali za raju, generišite nešto od Tome
Умјетност је органски процес. Невјероватно моћна. АИ је вјештачки процес. Mмоћан на свој начин. Али не може се репродуцирати генијална и органска музика ових генијалаца. Може се направити инфериорна и приземна копија, не умјетност. Људи су умјетници. Машине раде свој посао.
Odmah krenuli minusi. Programeri? Umišljeni genijalci? ETF-ovci bez duše? Ili ćirilica smeta? I dalje sam u pravu. Ne možeš "programirati" Morrisona, Hendrixa ili Winehouse." Svi su bili genijalci sa dušom. Problem priznati? Fali ono malo duše?
Jednostavno, nisi u pravu. AI može i bolje od čovjeka. A to organsko vs neorgansko je samo stvar naše percepcije. Da , kojim slučajem, ne znamo da su ove 4 pjesme umjetno "sintetisane" proglasili bi ih odličnim.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
А ја (само умјетно) уштино кћер тинејдћерицу га гуззу. Добра мала. Не треба неkа интелигеинција да сконташ.
April 2021. je mjesec kada počinje propaganda umjetne inteligencije: juče majmuni koji igraju video-igrice uz čipove u glavi, danas muzičke zvijezde, šta li je sutra?! Isto kao što ružni i/ili iskompleksirani ljudi vole nosi maske tj brnjice preko usta iako se zna da nikoga ne štite, tako će i za implatiranje čipova u inače bezvrijednu glavu prihvatiti najvjerovatnije oni koji ne znaju npr ni svoj jezik, a htjeli bi da znaju svjetske jezike i sl.
To je bila muzika ❤
To je i sad muzika ;)