Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jooooj jedva cekam koncert ce bit ludilo
E nek su Laka i Hadziomerovic rokeri.....
Budi roker - budi cool..
Dobar je ovaj Sejo čo'jk
To Sejo, LJUDINO ! Realno, malo je ljudi kao sto si ti, tako postenih, ndarenih. Nije Sejo kao Bregovic da se proda za saku novca, da pobjegne iz Sarajeva kad je najguravije, Sejo je bio i ostao ljudina. Nakon rata, o Neletu nije nita lose govorio, a mogao je ako cemo realno al eto ispstovao ga je jer su nekad biili jarani. I sad da Nele dodje i da zatrazi "oprost" vjerujem da bi mu ga Sejo dao ! Sejo i Pusenje su ikone grada Sarajeva. Jedva cekam koncerrt
Davore Sucicu ti si ufurani hrvat katolik itd tvoja rijec u Sarajavu ili Rajvisa ne znaci nista kada si cuo nekog iz BiH rokera da prica o Zagrebu?i da se fali da se Ahmet zove recimo Ante?
Davore nek si ti otpjevo neletu jednu a ti Halide dobi li putovnicu od Hrvatske i neka su ti rokeri Viki Miljković,Zeljko Joksimovic Na svoje nastupe u posljednjih 20 godina sa sobom uopće ne vodim narodnjake, uvijek rockere", izjavio je Halid Bešlić.
Pa kada ste veliki 'humanisti' idite bar na par sati i pridruzite se onim roditeljima ispred OHR-a, dignite svoj glas protiv tiranije.
u0ɹpo *** ti mater u po pičke
Halide,da si rođen u Sarajevu bio bi isti seljačina kao što si i danas.Nema to veze sa mjestom gdje si rođen. Fakat mrzim kada rokeri koketiraju sa narodnjacima,naročito oni rokeri koje volim.Dođe ti da se zapitaš...
Zvali Elvisa da im otpjeva "Dabogda crk'o Rokenrol kad ga svako svira" (shama mala, ne hejtam volim ja i rokere i narodnjake)
Sejo Ljakson?
Cijena ulaznica za koncerte u Tuzli i Sarajevu u pretprodaji iznosi 10 KM, a za sve mlađe od 27 i starije od 65 godina koštat će 8 KM. Kažu ako roker preživi 27-mu, da živi vječno :D
Sta imate vi protiv Seje, papci jedni! Sejo je legenda!!!
E PA JEBEM I TEBE SEJO I HALIDA ....CUJ ROKERI .....PAPAK I JEDAN I DRUGI : PS PITAJ ME ZA TELEFON DA TE NAZOVEM :::
voli halco sve sto vole mladi
Lažete da je cener ... Doćeti al u k...mislim u čUndarčini ... Morre bit bidne , ako svalovuješ pa ga resiv direkt u anus ..
i sejo sexon je veci saban neg sto izgleda...