Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto se govori da je ovo Sarajevski bend kad je damjan vlah sa pala i na svojim društvenim mrežama ne kači Sarajevske novosti, niti podržava Bosanske sportiste, muzičare ili slično, već isključivo srpske. I ime benda je toliko krindž i ofucano da otprilike tako i zvuče. Drži se rs-a i pala za razonodu vučkoviću, a bujrum u federaciju da radiš smrade.
kod nas uvijek neki "bend" sa debilnim imenom, fol predstave jednu pjesmu, zahvaljujuci placanju reklame na klixu, i ugase se