Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...slab interes. domaći naziv za "akustiku".
Da udje na farmu skocila bi mu popularnost i napunio bi svaku salu, ovako...
Kako će biti interes za čovjeka koji se jedva kreće i pjeva kao ptica rugalica. Nekada je bio hit, a sada se blamira pod stare dane i tezgari kao očajnik..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e moj Bebek dokaza Brega poentu da je on zapravo Bijelo Dugme, niko od vas ništa ne može bez njega nažalost...
Bebek je covjek koji zasluzuje postovanje, a uostalom jako lijepo zivi od koncerata koje pravi.. Covjek ima cilj i nije htio da ga se u potpunosti poistovjecuje sa BD. Vjerovatno si mislio na cinjenicu da nije vise popularan kao prije ali to i nije poenta. Poenta je ta da je covjek tezio da se osamostali kao umjetnik a ne da lize mud@ Bregi..
On zaslužuje svako moje poštovanje, bio mi je najdraži pjevač Bijelog Dugmeta i jedino sam tad volio taj pastirski bend pun plagijarizma, on je velik pjevač i još veći čovjek, ali je činjenica da je Brega jedini taj koji je profitirao na bendu i koji još uvijek može da puni dvorane na osnovu imena Bijelog Dugmeta, dok ostali ne mogu ni u BKC s hajrom sami to je ono što sam ja htio da kažem...
Džaba sve, onaj Goran je biznismen. I on kad kaže, tad se svira Dugme. Emocije tamo, lova vamo. Uzalud, uzalud, sve je protiv nas.
Hodam po koncertima i cijene karata realno za nase uslove su previsoke.Za nas 4 treba 100 km ( za Parni valjak uzeo 4 karte - 40 km ). Bebek je dobar pjevac i stvarno ima hitova (sto svojih,sto dugmetovih) ali je meni neprihvatljivo dati toliki novac za karte i jos bilesi da sjedim...gdje cu sjedit na kocertu,nisam u pozoristu !!!
zar se u pozorištu sjedi? pa vidim ja čudno me gledaju....
Ko ovu budalu voli....? Propao na cisto
Željko nek ti stranka plati koncert ko Dini MErlinu !
Čuje bez doplate u mnogo akustičnijoj dvorani. Čini mi se da je Sarajliji Bebebku bila dobro znana neakustičnsot dvorane Delibašić gdje je u takvim uslovima održao more koncerata a ne u BKC !! :)))))) E moj ŽEljko vrijeme te pregazilo. Da pjevaš ilahije i kaside bila bi ti akustična i dvorana Mirza Delibašić.
sve komentari poznavalaca muzike hahahahaha. toliko o tome da znate i ko je Bebek uopste, napunite vi dvorane nekakvim leksingtonima, kurcima palcima
leksington je rijetko normalan poslijeratni bend sa pjevačem iz sarajeva ime je malo šuhveli ali bend je OK
prodalo se 50-tak kartu, prepali se fijaska kao sto se desio na koncertu Tife
Ma daj kakav bebek ko ce ga trpit ba...slabo prodao karte i nije ni cudo
E ako mi ista ima mrže nego sad ici onom Focaku kod BKC i trezit pare nazad joj.... kako je peglativan
Nije nešto domoljubna mladež zainteresirana, draži im je onaj Thompson, on je veći domoljub, a ovaj matori kenjac se tek pod stare dane svrstao kod ČunaMarka.
Jao kakav šupljak, ne ide prodaja karata pa kuku lele daj manju dvoranu ali reci da je zbog boljeg zvuka. :D
Da gostuje Jana,Cana i ostala grand produkcija bila bi mala Zetra je u Sarajevu imas jos 5_10% urbanog stanovnistva sto slusaju normalnu muziku ostalo opanak do opanka. Cisti primjer kad nazoves kafanu moras rezervisat mjesto min.7 dana prije ko da ides na pregled CT_a