Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjesma norvežana je stvarno bila super, nemam pojma koji su razlozi vrijeđanja, Bosna je bila super, a ostale zemlje glupe!!!!!!!!!!!! NEK SU NORVEŽANI POBIJEDILI!!!!!!
meni se svida pesma islanda turske azberbejdzana i norveska.a wama
norvezanin je super sladak
hnuznbutirnbzuirunvztuznbzuitznbrzuituzbubuituznutzurzbuzbutzbutzuizbuzbtuiztuzubuztuibzutziubzutzbuztunbzutbzuizuizn ztvztrztzrturzhutnbizunionmuiojmnzinuzuhbtguztvgbutzuibizjuionojhgtuzguiuzqwweretrztzzuuioiookjzhgfgghghhjnbbvvgftrzgjhzjhjjzjhuzgvtzhgfhzthgthuzhzuhjzijhijiukjmnijhuhnbuhgbgzgzvtfrvrrgrgfthgbthghzuhzjhzijimiujmuhbugtzgthuhgtiuminuomnuijuomo,ikoičkip,ipmio,pioiopuoiuommnoijujinbubzuztuzunuinmouioum,kombuhbtgzbvtffftzguthnhuiunmjuimnokmokmniuhbntztvbzztbubnjiunjmujijhbhzubgzujizjhijkuljujijzujhuhuhughiujhijkojkimuiuhzzhuzjiukjkuokiujuiihnunztbzuiujiukjuo,kommijuhuh u kj i uj joonmijhjkujknuhnbutzutjimnihubziujunmihubzgunihztbghgnzjunghbjhuzuibmihnjubnhnhgzgbgjhhgjhjhbjkhtzunbubbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuggggggggiiiiiiiiiiiiirrrrrroooooooooooooouuibzn8utbn8uzitnztznitun8678ub858b9678nu94376b8ubz58698bz67b89zu589hu8576h9869z6h8679857h6896bu869zuh597u56907854097jh6889zu689jjjjjjhrooooohutthnuitjhgzg GLUPI STE!!!!!!!!!!!
volim te vukoviću
efnhgkmizizwwwwwwwuhgnbutzbniudrinbuhtnbuifgzbnigurz9nbzhuthnbigutinbiofgutinizutnfiugitnigjfizungihufizumbioguhnofgifnhiub nofgutnihionu ohugihun ogihuginuiohugihu onuoghugioh nguhioguhno muighunihugihugihum uhmhgoiuhno i nuiun guhioghpiolpjkopijozjhio oujiupo jokokoizhzojzpjkup oukjoujkhihjzgohnjkpojpjgtughtf ohiom jokhijgihjtihjnogthjzpjkzijtihpgjkzojkopzjkutihjifojozjkgihjtujhogjkziknighjuiujhuthjgihjzihjhojkhimhjnihjnhlkjoimk jijihjnihjijhinophjdrgezfbdzffiugdpšdp,jguctdsfcbdfsoumbpkjomhpjšjm,hfzbdtfrstvcztfzdbhinmnujhgpm,jk\'p.\'i.,ihmghub ngb ftvb tv rdvcrdrvztbguznoihj,jpo,škjo.,šlpkđ-.ščl-.pkk,jmijnhzubfhziomopk,pklpjo.,p,lm,uinmhzbnzfgbgbdbuigmuioghnkjpolpjko.,kplšlj.hjuugnbgzervterfcvfgfhutjh0,0i.o0ilč.-0oli,umijuz8nbzgrb tfetrfvzenhjmizhjuizmiuzntzntznhztnhzutij zitujziuntitzujiotGLUPI STE
bosna je dobra ali pogledajte vi SRBIJU I TURSKU
eurose. na kraju dođe x
ma znas sta,nek je norveska pobjedila..kad smo mi jadni..na kraju kad je enver izvuko sav je drhto ..moja drugarica je rekla vidi usro se..nak su pobjedili.taj norvezanin je odvratan a pjesma nema smisla..al nek su i nek sljedece godine pobjede bolje nego mi ikad..ja cu samo gledat pjesme a kad bude glasanje ugasit cu tv.sutra upalim komp. i vidim..necu da se zivciram djabe.jedini koji nam daju poene su CG,HRVATSKA,SRBIJA I SLOVENIJA.e i to je to .i to nas drzi .nema sanse da ikad pobjedimo.mogu se kladit..
zasto nije BiH pobjedila.uvijek se djabe nadamo.treba njima poslat nekog ko ce ih oborit sa nogu..no more koments from me..
dobar dobar! samo se pitam gdje bi bili da su samo glasale zemlje iz finala ko prije nekad uuuuu Regina - shuti dobro je. Maja i ekipa odradila svoje, dizali huku i ostale nerealne izjave, sad moze koncert jedan u domu mladih vjerovatno da se to sve \"proslavi\" i sve sto ide uz to i hajmo zdra\'o! dosta vishe i ubleha visemjesecnih!
ljudi, sta vam je - Regina je bila katastrofa!! Davor isto ko da ga je neko doveo na streljanje. Pjesma predosadna, vec vidjena. Koreografija dosadna, nipocemu posebna. A sto se to ocekuje od dijaspore da glasa - pa nisu ljudi prisiljeni da glasaju ako im se pjesma ne svidja - pa ko je ovdje lud? norvezanin simpa, dobar glas dobar nastup - evrovizijski -pun pogodak. I sta ako su tinejdzerke glasale? da se davor malo osmijehnuo mozda bi i nas koja primijetila, a ovako da nam nije bilo komsija ne bi skupili ukupno 15 poena menschini. JAD I BIJEDA sve skupa. Nama samo ide u prilog sto smo u sredini okruzeni ostalima, i sto nigdje drugo u evropi osim baltickih zemalja nema slicne strukture glasanja.I to nas je izvuklo DEBELO.Laka se izofiro obruko ko niko - stid me bilo sto sam iz Bosne, sta je ono trebalo znaciti i ko dozovoljava onakvu blamazu? degutantno. uglavnom - sve skupa jedna velika katastrofa i bruka za BiH kad se sve sabere i oduzme. a to fol nesto nagrada novinara i to-sta ba
Najgore je kad je covjek slijep pored ociju norvezanin ima 22 godine otpjevao je pjesmu kao da ima 40 godina iskustva na sceni bez treme opusteno sa osmjehom , a nasi ko da ih je vodilo na streljanje u strahu u tremi se sve odradilo a Regina ima vise iskustva na sceni vise nego li mali ima godina i onaka trema kod Davora se nije smjela desiti !!!! Mora se ici na zive pjesme sa vise plesa , evrovizija nije pozoriste nego se mola malo i preznojiti plesajuci!!!
estonija je meni najbolja bila
ipak bez komsija nigdje ne mozemo, pa cak ni na evroviziju...