Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vratice se metal i rok, zivi medju nama jos uvijek a eto dao je drugim ljudima sansu i iskoristili su je
Jaka benda u pm, I jednog I drugog
Jagode je zayebalo što muzika u Yugi nije pratila ravno u korak svjetska muzička dešavanja, a bobu su zakasnili za veliki proboj vani. Inače Jagode s Alenom su mitski bend.
tekst za ovu pjesmu je napisao pjesnik Slobodan Djurasovic Djuras, bivsi profesor srpskohrvatskog jezika u Trecoj gimnaziji i bivsi fudbaler Zelje i Famosa. Nije mogao vise da izdrzi da zivi u ovim nakaznim vremenima i zato je odlucio da se preseli u neki bolji svijet. Izvrsio je samoubistvo u martu 2003 godine...
Svaka čast ali original nenadmašiv🤘
a Jagode malo uzele od Iron Maidena https://www.youtube.com/watch?v=2NRbycO0O_k
Svaka čast, ali Zeletu. Na coveru se čestita orginalnom izvođaču. Sad se vidi ko je bio baba za Hard n Heavy zvuk u bivšoj Jugoslaviji.
@metalac0512 Tako je brate!
Eto Zeletu gomile eura od tantijema !
Beton!