Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li Suzana muslimanka zivo me interesuje? 😂
@dreamm Suzana je hebrejsko ime, a kad moj komsija Aziz da kcerki ime Suzana cijeli komsiluk balija ogovara Aziza da nije dao djetetu muslimansko ime...eto kakvi smo!
Cestitke Tuzlacima na jubilarnom 10. festivalu 'Sevdalinko, u srcu te nosim'. Malo je 'off' da je pjesma sevdalinka u defanzivi, tamo gdje je ona tradicionalno kulturno blago. Cool su i u trendu tam-tamovi africkih crnaca, americki 'country' zanr ili napjevi kazahstanskih pastira. A bosansko-aristokratski stil i melodicnost Himze Polovine i pavarotijevski glas Safeta Isovica su 'kulturna istorija', mizerluk ili cak 'seljakluk'.
Lozernu ? Valjda Luzernu ili Lucernu a nikako Lozernu. Osim ako će koncert istovremeno biti na dva mjesta i bend biti podijeljen u dva dijela; pjevvačica u Locarnu a svirači u Luzernu pa će se zvuk i slika prenositi internetom od jednog do drugog mjesta.
Simpatičan bendić 💘💘