Menadžeri trljaju ruke
2
Ceca stiže u Maksimir
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar ovi BBB nisu protiv cajki hahhaha izgleda da vise furaju nardonjake od nas bosanaca, samo to vijesto prikrivaju lol
krava!!!
Kaže se na Maksimir! Lektor vjerovatno sluša Riza i navija za Želja!
Cuj to niko nezna kako bi se osjecao da je na njenom mjestu.Ja mislim da se dobro otvore oci kad se snekim upoznas i kad se sa tom osobom zabavljas .I drugo ona da nije htjela to dobrovoljno ona nebih san jim ni stala ni dana a ne izrodit onu bandu koja ce biti nista drugo nego Kriminalci i Koljaci kao njihov otac krvolok.
prava drolja
ova pjesma vam otkriva tko je zapravo svetlana veličković.Pogledajte i poslušajte. http://www.youtube.com/watch?v=hn4C0cKOgsM
Arkan je otac njene djece, a prije svega je čovjek kojeg je voljela. Naravno, niko ne podržava njegova nedjela, ali niko od nas ne zna kako bi se osjećao da smo na njenom mjestu. Lično, ne slušam nju niti takvu vrstu muzike, ali sam svjesna da nas je toliki nacionalizam doveo do ovog dna, gdje se upravo nalazimo.
E moji hrvati zar ste se tako lahko prodali da vam ova drolja pjeva u ZG?
Sa-x stidite se sto joj uopste pridajete medijsku paznju, pa objavljujete ovakvu vijest.
STA VAM JE BA, NECE OVO HRVATI DOPUSTITI
dzeko, obecao si mi, opet si izradio. P.i.z.d.o jedna. Neces vise lopte dobiti od mene, tita mi...
ma stiže na moj ku... a ne na Maksimir. Vjerovao bih da stiže na Koševo, jer ovi naši pakaši koji bi se odmah \"ugradili u taj projekat\" dozvolili bi joj da pjeva u duetu i sa Arkanom (da je kojim slučajem osto živ). A što se tiče slušanosti, i u Hrvatskoj je slušaju kao i u Bosni, samo zvanična politika je drugačija nego ovdje.
Kako si glup tako
TU DROLJU TREBA VJEŠAT.
Jedva cekam da ti se n.a.serem u usta da vidis sta je umjetnost od jednog umjetnika.
Lijepo oblikovana usta, malo napuhana - dzaba, ne mogu sebi pomoci, pomislim samo na jednu stvar kad je vidim................a o cemu je ovaj clanak ono bio.........neko gostovanje
Nedaj Boze nikom!!