Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi bukvalisti što pišu da je protraćio 17 godina, nije čovjek 24h sata radio ovo mamlazi neintelektualni
Bez obzira.Potračio je;sigurno 2 godine pisnja čistog.2 godine sam sebe smjestio u zatvor.
@NARODiPRAVDAofficial Znamo da glasaš za HDZ a glupiš nepismenog NiP bota. Također, čovjek vjerovatno koristi kaligrafiju kao sredstvo za opuštanje i nije bitno tvoje mišljenje o tome da li je nečiji rad "gubljenje vremena".
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nisam katolik, ali ovo je za svaku pohvalu. Zavjetovao se, ispunio, i darovao Franjevcima.
hahaha
Haj sad napamet nauči
Za cca pola sata je mogao isprintati i uvezati cijeli tekst u nekom od kaligrafskih fontova.
Ali ne bi pokazao kako je bilo živjeti prije Interneta, a pogotovo prije Gutenberga.
Ovo je dopunjena verzija sa evandjeljem po Covicu
Više od pola BiH je do sada napisalo bar po 3 Biblije pišući svaki ubogi dan po kladionicama al za ovog čovjeka kojeg li apsurda većina komentara kaže da je protraćio par godina pišući..
BRAVO !
Sprdaju se nargila-komentatori, koji su nahlupali "komentara" dovoljno i za Stari i za Novi Zavjet.
smije li se znati koja je verzija Biblije..............
Pogledaj dio teksta sa slike i zaokruži a) Karadžić-Daničić (1865) "Dvadeset i pet godina beše Joakimu kad poče carovati... b) Kaštelan - Kršćanska sadašnjost (1968) "Jojakimu je bilo dvadeset i pet godina kad je postao kraljem... c) Šarić (1941) "Jojakimu je bilo dvadeset i pet godina, kad postade kralj i... d) Dretar (1998) "Joakim imaše 25 godina kad postade kraljem ...
Hriscanstvo je bogove politeizma izbacilo na vrata, pa iste bogove pustili da udju kroz prozor. Aztece su imali boga, i anticki Rim. Hrisc. imperije imaju isto, zovu ih 'sveci' (Saints). Engleska je imala svog sveca (St. George), Francuska-St. Martin, Madjarska-St. Stephen. Boginja keltske Irske je Brigid, naj. svetac danasnje Irske-St. Brigit. Hriscanin vjeruje u boga, ali i djavola (dualizam), vjeruje u svece (mnogobostvo), a i duhove (animizam). Islam ima Allaha/shejtana, dzennet/dzehenem.
Bolje nekad sutit
Jedan covjek se zavjetovao sv.Ivi u Podmilacju da ce doci bos,bez cipela. Kad je doslo vrijeme on se spremi ,zajasi konja i u Podmilacje..Kad je stigao tamo sretne ga prijatelj i upita ga, Zar nisi obecao da ces doci neobuven? Jesam obecao da cu doci bos ,ali nisam obecao da cu doci pjesice i pokazuje bose noge. Tako i ovaj iz Mostara,komotno je mogao prepisati u nekom lijepom fontu na kompjutoru....
Svaka mu cast na strpljenju i obecanju koje je odrzao. Ujedno bih zamolio one koji govore o zalud utrosenom vremenu da izracunaju svoje vrijeme provedeno na Klixu.
Jedna od najpopularnijih bajki svih vremena
Iako mnogi pišu da ne liči na kaligrafiju i da je gospodin protraćio vrijeme, meni je ovo jako lijepo. On je sam sebi dao obećanje i ispunio ga, a ovo njegovo posvećivanje ima dublji smisao i čin je vrijedan hvale. Drago mi je da je uspio i nadam se da je duhovno zadovoljstvo prisutno. Svaka čast gospodine.
Dodavo ko šta hoće
Odrzao covjek obecanje, svaka cast