Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesi li upoznata sa hijerarhijom potreba? umjesto da se kultura njeguje i postuje i da se ulaganja u nju, ionako minimalna, podrzavaju, takvim kao ti bitno je samo zadovoljiti primarne potrebe, imati novca, najesti se i zaboga sacuvati auto kroz svrakino selo. ko sista umjetnike, pjesnike, glumce... vazno je da se najede i da se nije gladan u recesiji. primitivno. puj
jes nas bosanke treba sve pobit
Bože, Bože, na kakve mi gluposti bacamo pare, a recesija udara sa svih strana. Ova Sarajevska zima i Baščaršijske večeri su nešto najbezveznije što naše vlasti mogu smisliti. Koje se samo pare u to daju a niko od raje nije ni zainteresovan za to. Bolje bi bilo da se pare date za ove \"projekte\" investiraju u nešto pametnije. Recimo obnovu ceste kroz Švarkino selo, koja je jedna veoma fekventna saobraćajnica. Ovom cestom bez posljedica za vozilo možeš voziti samo u tenku.