Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast...!!! Velikan...oganizatorima jos jednom cestitka...!!! Sarajevo volim te...!!!
ovaj ciko je veliki haver petera handkea (kaze da m je on najbolji prijatelj)....a ako neko ne zna Peter Handke je veliki srbofil ili bolje receno cetnofil koji je dokazano bio uvijek uz milosevicev rezim, ondosno blatio bosnjake i govorio kako su srbi nevini zbog rata itd. Helem...kod mene se kaze s kim si takav se...pa eto vi ga slavite dalje. Mi nemamo ni sekunde integriteta....
Pogledajte film \"Paris, Texas\" pa onda pitajte ko je to. Jedan od najboljih filmova ikad. Onakve filmove vise ne prave..
Mnogo je uposlenika festivala. Sad će oni ovdje da bacaku komentare tipa \"hvala na velikanu\".
tko je to?
LUDILOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
jedan od najjacih vizionara
jel ovo Tifa na slici? :D
sjajno je da ce veliki reditelj gostovati u sarajevu! p.s. ovaj nick \"kakvi smo mi\" je garant ljubomorni nemanja, glavom i bradom. za razliku od srpskog, bosanski mentalitet ne poznaje mrznju prema potomcima protivnika iz ratova od prije 50 i kusur godina.
Zar mi jos pustamo fasiste u nasu dragu i jedinu nam i suverenu, multietnicku i nedjeljivu BiH
Jeko vo? Slavni reziser je u nasem gradu, snima novi film, kazu bit\' ce dobar... slavni glumci, prijemi i lova... Hocu da budem Svabo, Svabo da budem HOCU!!!