Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je da surovo istinita prica Pospanka jos uvijek zivi, na bilo koji nacin,i vjerujem da bi svako ko voli ovu zemlju ponovo bio bosanski vojnik,ako to zatreba. Hvala tebi Saudine, i svim ostalim momcima zbog kojih smo i danas zivi, a kojih vise nema.
Bezbroj puta sam pustio suzu citajuci POSPANKOV blog,sta je sve jedan mladi covjek,prisiljen da naglo odraste prezivljavao.Neka mu je vjecni rahmet.
Da, ulaz je slobodan. Dobro dosli!
Bravo svima koji su radili na ovome jer Pospanko zaslužuje da ga se sjećamo i još jednom bravo Sarajevskom ratnom teatru za sve što rade.
Je li ulaz slobodan?
J.e*o te crna dusa. Bajkica za malu djecu. Procitaj Dnevnik bosanskog vojnika u dvije knjige da vidis kako je rat izgledao. Covjek ti je napisao sve, bez da ti neko mora izmisljati bajke. Pogledaj zadnju stranicu crne duse (engl izdanje), imas napomenu: radnja iz ove knjige djelimicno se zasniva na autorovoj masti. Koliko me nervira forsiranje te knjige, i to samo zato sto se svjesno obmanjuje javnost i potura kao istina. U pitanju je roman - izmisljena prica.
Holivudski filmovi su zakon. http://youtu.be/-wMMTyW20BU
SVAKA ČAST AUTORU TREBALO BI NAPRAVITI SERIJU. I DAJTE DA BAR OVAJ KRATKOMETRAŽNI FILM VIDI ŠTO VIŠE LJUDI
I mi Bošnjaci nismo Turci niti njihovi potomci, to mogu biti samo Srbi jer su se izmješali toliko sa njima, više o tome: Genetika Bošnjaka http://www.youtube.com/watch?v=9oUDcxcXLoc A Turci muslimani su duhovno braća i Arapima muslimanima, i Malezijcima muslianima i Bošnjacima muslimanima i Amerikancima muslimanima.... dakle, govori se o duhovnoj povezanosti muslimana u svijetu...
Zadnjeg bosanskog kralja(izdajicu svog naroda-Bošnjana većinom bogumila koje je po.kršt.avao po naredbi p.ap.e i ub.ija.o i protjerivao ih), ubio je sr.p.ki konvertit u is.la.m Me.hm.ed-paša An.đel.ović bez znanja sultana. više o tome: BOŠNJAČKI VLADARI: Kralj Stepan Tomašević-Kotromanić (1461-1463) http://www.youtube.com/watch?v=WZz0tOavxSU&feature=plcp
Ko nije čitao knjigu \"CRNA DUŠA\" Ahmeta Rahmanovića, preporučujem, jedna od najjačih knjiga, mogla bi se prejaka serija napraviti, ali naše režisere više interesuje \"naša stranka\", pederi i politika kako zavući što dublje ruku u budžetski džep za trabunjanje šuplje, a ne stvaranje umjetničkih djela. PS: dovoljno je vidjeti da evo poslije toliko godina od rata, naši režiseri nisu napravili barem 5 filmova koji govore o Srebrenici, nisu čak ni jedan, nisu ni o Sarajevu, Bihaću, Mostaru.. to da i ne spominjem... a šta srpski rade dok bošnjački d.r.k.aju? srpski snimaju \"ravnu goru\" o čiča draži, da , da...
bosanski vojnik je isto što i bošnjački vojnik, kao što se kaže srpski vojnik ili srbijanski vojnik, dakle u suštini razlike nema, jer znamo da je Bošnjak izvedeno iz imena Bosna, pa su nam se zato preci zvali Bošnjani-Bošnjaci... Pozzz
Treba pogledat\' ovo... Bas me zanima koliko je iz \'Dnevnika\' uspjesno preneseno na film...
Zar nije bosansko-hercegovacki vojnik ili je on bio vojnik samo za pola drzave, a opet Hercegovina nikad nija bila Bosna vec humska zemlja, cudni smo mi muslimani hvalimo se tvrtkovom Bosnom a zadnjeg kralja Bosne smo ubili mi muslimani za racun Turaka. Ovo je Turska i tako osjeca vecina nasih pravih muslimana ! I sami Turci misle da smo im mi braca, na kraju krajeva dosta nas muslimana potice od Turaka.
Covjek nemoze nikakve rijeci ni upotrijebiti da opise kako sam dozivjela knjige Pospanka, neka mu je vjecni Rahmet ,njemu i svoj nasoj djeci i svim Bosancima koji dadose zivot za Bosnu, knedla je u grlu i dok ovo pisem, sta drugo reci.
Gdje se mogu rezervisati karte ?