Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a đe je video?
Ideja za predstavu, nije od Irme Alimanović Alihodžić, ideja je uzeta od jednog mladog perspektivnog glumca i neka je stid sve one koji su ucestvovali u ovoj predstavi
Ako je ideja od tog mladog i "perspektivnog" glumca, zasto je nije realizovao negdje? Ako nije imao novaca mogao je svoju ideju realizovati na akademiji, kao ispit na jednom od umjetnickih predmeta. Ako mu je Irma Alimanovic Alihodzic ukrala ideju, imao je najmanje dvije godine da tu svoju ideju realizira prije udruzenja "Fercera". Koliko sam shvatio dvije godine traju pripreme za realizaciju ove predstave. Tako da porucujem i tebi i tvom pulenu "perspektivnom" da mislit' i srat' nije isto.
opet "sandzo" revizor :p hahahahahahahahah
Hamera tupane neuki. Koliko vidim sve sto znas je da vrijedjas i pises gluposti po forumima. Platon rece jednom davno da su najgori ljudi oni koji neznaju da neznaju. ZVAVICNI SAJT OPSTINE PLJEVLJA: Pljevlja su 1865. godine u sastavu Novopazarskog sandžaka a 1877. formiran je pljevaljski sandžak u koji su, pored Pljevalja, ušli Priboj, Pljevlja i Prijepolje.