Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali skuzio vas je nas pametni narod: ne citate vi, pa necemo ni mi :) Nas narod je inace sirom svijeta poznat po velikoj pameti, ali evo, mozda i po prvi put, je ta titula ugrozena vasim izuzetnim naporima u sludjivanju naseg prepametnog naroda. Kad ce neka kost, da se malo nas pametni narod ovdje virtuelno kolje? Jebo knjige, slabo klikova, tanak doprinos statistici, tanka para.
ima jos jedna i trebala bi biti na prvom mjestu, vecina je ima u kuci, ali rijetki citaju, s njom je zivot laksi, bolji i imao smisao, puna ljubavi i primjera istinskih ljudskih odnosa, ta knjiga se zove Kur'an..da radimo po njemu daleko bi bili u svemu ispred drugih..pokusajte citati :)
bajke su za mau djecu :)
tora....biblija??? svijet je trodimenzionalan :))) ako si u tom svijetu
Pa klix je prenio, kao i obicno, misljenje jedne osobe pod bombasticnim naslovom, navodeci nas ovcice da kliknemo i ucestvujemo ovim klikom u svetoj statistici o posjecenosti nekoga, necega. Sjooo, koje ste vi dno klixovci, pa vi ne znate ni prevesti nesto kako treba. Zadnje dno ste vi. Ako mislite da Bosna jos nije propala, to je zato sto vi odlicno poznajete te dubine. Sram vas bilo! Ovakva manipulacija informacijom je toliko groteskna da je nemoguce izvuci drugaciji zakljucak.
Čuj ne čitam komedije hahahahahah kako ste vi samo ofirni i nepismeni. Toliko ste smiješni da se čovjek čak i ne uvrijedi kada ne ostavite izvor. Moji "novinari" comics su stripovi a ne komedije.
Ama nije to smijesno, smucalo, nego je bas zalosno. Ali eto...svakom svoje.
"See you at the top" Zig Ziglar moja preporuka :)
@Mustrafa knjiga je predobra...ja sam je nekoliko puta pročitao Može se naći na sajmu kod izdavača Mono & Manana :) pozz
klix predlaze da se knjige citaju...ne kontam. mozda ipak citaju neke komentare pa smatraju da je nekim ljudima potrebna promjena pogleda na svijet...
tezak zadatak, ja ne znam citati.. hahaha sala mala..mmm ovisi koju vrstu knjiga volis citati.. a ja nemam neku naajdrazu, tesko mi se odluciti koju da ti preporucim :)
ne znam zasto, a prvo sam se sjetila -The catcher in the rye- (J.D. Salinger), jedina knjiga koju sam citala dva puta cini mi se hahha... zadnja koju sam citala i koja mi se svidjala je thriller -The Chemistry of Death- (S.Beckett), ostale njegove nazalost nisu na tom nivou, barem za mene.. osim toga su moji favoriti -The Physician- (N.Gordon) i -House of God- (S.Shem) :) (Goethe, Schiller etc. necu spominjati jer to ne volis ;))