Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni nije jasno odakle ti tako sigurna informacija: \"Svaki dan se izda na hiljade NOVIH KNJIGA.\" o pismenosti necu ni pocinjati, kao ni o logici, koja se jako ocituje u gore navedenom citatu.
@Roza JE ZUTA, kao i svaka SESIRDJIJSKI \"pismena\" ne-osoba.
Enko, nepismen si.
pardon VIJEST
Ova \"vjest\" sasvim sigurno nije tacna. Na svijetu ima na hiljade izdavckih preduzeca, stamparskih takodjer. Svaki dan se izda na hiljade NOVIH KNJIGA. Ako bi netko htjeo prebrojati sve knjige koje postoje, prvo bi trebao da uradi da svi izdavaci istovremeno prestanu izdavati nove knjige dok se ne zavrsi popis postojecih. Za popis bi trebalo u najmanju ruku nekoliko mjeseci da se izvrsi. Za to vrijeme ne bi ni jedan izdavac SMIO da izda neku novu knjigu....Tek bi tada imali tacan broj knjiga na odredjeni dan, nikako drugacije... Zato je ova \"vjest\" IDI MI, DODJI MI vjest...
a sto ste spori majko moja.. pa vijest objavljena prije tri dana...