Ibrahim Spahić
0
"BiH 20 godina tapka u mjestu"
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je da mi pokažemo dunjaluku da i mi imamo građana i PAMETI.Ibrahim ima snage za to .
ovj politi;ar nikada nije zaboravio svoju zemlju. sa ponosom radi za građane.napraviće spahić jak savez za izbore.
Postavite Spahićev intervju pod rubriku POLITIKA da naši vrli političari imaju šta da nauče.Oni ne zalaze pod nikada u rubriku kultura.
MALO JE LJUDI KAO SPAHIĆ.VOLIO GA NEKO ILI NE VOLIO ON UVIJEK NOVO STVARA I GRADI.U NAŠOJ LIJEPOJ ZEMLJI MALO JE TAKVIH.PAŽLJIVO TREBA IĆI OD PITANJA DO PITANJA,OD ODGOVORA DO ODGOVORA I TREBA REĆI ČOVJEK JE NA MJESTU.ZNA.
G-dine Zimoljubno Kulturni, malo starogradske ex yu nostalgija kulture nije na odmet, ne? --- MALA bh BARA PUNA KROKODILA Bile mame Kukunke, Kukunke Bile tate Tarante, Tarante Imale su malenu Juju. Jednom su se šetale, šetale Poraj plitke rijeke Milj, rijeke Milj Gdje je bilo puno krokodiiiilj. Iskočiše krokodilji, krokodilji Iz rjecice male Milj, male Milj rastrgaše malenu Jujuuuu... I skacu sretne Kukunke, Kukunke I skacu sretne Tarante, Tarante Ne vracajte nikada Juju Hocemo mi demonkracijuuuu.. --- kocka do kocke kockica kroz prostor i kroz vrijeme... i uvjek ista laganja i uvjek iste teme.. --- inspirativni stih za lice s naslovnice: Spavaj Svijete Moooooj... Tu u Basti Carstva Moga...
Zima, zima - e, pa sta je, ako j\' zima, nije lav! Zima, zima - pa neka je, ne boji se ko je zdrav! Haj napolje momak ko je, tamo veje krupan sneg, vi\'s en\' onde navejo je citav bedem, citav breg. Seka Zorko, nemoj stati; tvoj nek bude prvi red; sad cemo se zagrejati- cucni samo na taj led! Gle sad zive zeleznice- to je trka, to je let! Zbogom ptice krilatice, nas je sada ceo svet! Iz nosa nam PARA lize, - hajd u goste ko je zvan- a Campa nas jedva stize- tika-taka, \"ajzliban\"! spavaj svjete moj.... tuj u basci carstva tvoga... -- u svjetu postoji jedno carstvo.. u njemu je sve lijepo, u njemu je sve njezno u njemu se sve raduje.. -- kocka do kocke kockica kroz prostor i kroz vreme i uvek ista nadanja i uvek iste teme.. * ima jedna pecina stroga u njoj zivi 100001 babaroga * ogledalce, ogledalce, slaazi mi, slazi .. samo jedno mi ne kazi.. da je svrseno sve..
s masama ,,opozicionih\'\' stranaka od kojih svaka uziva u blagodetima na svom tapkanjem utabanom carstvu, uz dzinovski preglomaznu administraciju, svom silom svoje teze od zemlje napravise teskog, nepokretnog bolesnika.. bogalja... sila od parazitarnih tap(b)karosa vremenom u svakom smislu od bh napravi svjetski poznatu crnu rupu na balkanu svake cetvrte izbor za mis - pred svake izbore lideri svih stranaka utrkuju se da svi stanu pred svoja polupana, od fekalija starih 20 godina zatamnjena ogledalca sa pitanjima ko je najveci vjestac u zemlji - bajci ko majci kakva se samo pozeljeti moze
Sjajno za Radoznale i za polaznike političkih Akademija i za Javnost.
bravo . sto nije zapisano ni ne postoji. tako se vidi ko je ko i kada i kako bogme radio...knjiga ostaje. ima i od koga.
Ibro je Naš, Mi smo Ibrini. ZNA DA MISLI,ALI I DA RADI .BOSANSKA GLAVA.
dopisujem se sa gospodinom spahićem i pratim njegove akcije .baš radi dobre stvari .rado bi imalča knjigu.
davno su rekli da nema ibrahima trebalo bi ga izmisliti.sve što radi sa maštom i znanjem. on je pravi bosanski brend.povezuje i afirmiše talente .
izvrstan intervju.čovjek je posvetio svoj život BiH
EEEE TI ĆEŠ NAM REĆI.Nemože se živjeti kulturno gutovače na lijepu priću.
Koji je ovo ublehaš, najgore vrste.