Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dario i Mario vlasnici Klix.ba, molim Vas, navedite samo jedno, ali samo jedno pedokatoličko dijete koje u djetinstvu nije yebano i silovano u pedokatoličkoj WCrkvi!!!!!!!!!!!
I to si u pravu, ali nema puno razlike od muslimana koji udaju cerke od 13 godina, i oni kojim siju genitalije dok se ne udaju pa onda moraju doktorski rez raditi da bi opet otvorili vaginalni otvor, procitaj sta se dogadja u svedskoj, svi ste vi fanatici bolesni nebitno koja religija, sve pod jedan krov i gas pustit!!!! Samo sto je problem sto takvi sad vladaju!!!!!!
ni jedna muslimanka u bih nije udata s 13, ni jedno pedokatoličko dijete u bih nije nevino sa 13
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Palestinac je moj ljubimac!!!
ja sam i sad zlostavljan od strane sda, želim svoj milion, evo vam kašike
@forgottenPromises nemas ti pojma!
@forgottenPromises u pravu si prijatelju moj
???????????????????????????????????????????????? NAS ZLOSTAVLJAJU OD KAJA RATA (SVAKOSVOG) I DOBISMO RAKU ZA HOU