Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
film je cool, ali moore treba da skine bar jedno 100 kilograma ;)
nemojmo se zzavaravat "opstanak" je ipak ........
da preporučim još dva dobra dokumentarca: Fidel (2001) by Estela Bravo o Fidel Castru i 40 g. Kubanske revolucije i Revolution OS by J.T.S. Moore za Li(g)nux diehards :)
nije farenheit nego fahrenheit. i dokumentarci su dozivjeli renesansu jos prije deset godina, samo sto su amerikanci glup narod, koji samo konta mooreov jednostavni filmski jezik. film se prikazuje na sff-u 21. u 18:00 u meeting pointu, te na metalcu 23. u 20:30. pa bujrum, al nemojte belaja pravit ko oni glupani iz zenice sto se medjusobno biju na cetnickom stadionu. ja debila....