Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Seinfeldu s7e15, Newman kaže “I hear the Serbs are fanatical about their showers,” a Jerry odgovara, “Not from the footage I’ve seen.”
Jerry je rekao, za jedno 100 godina, kad budu gledali Seinfeld, ako tematika o kojoj govore bude potpuno dosadna i neinteresantna (mada licno ne mislim da ce se to ikad desiti), jos uvijek ce se svi smijati Kremeru.
Najgluplja serija......nikad se nisam nasmijao na ovo
Vidim komentare o humoru u serijama, ne nužno ovoj, već govorim generalno. Mene rijetko koja serija može nasmijati, zapravo nijedna, već samo pojedine rijetke scene. Ne znam zašto je tako, nisam neki namćor, sa prijateljima uvijek šale, zezanje, glavno sam spadalo, ali eto nijedna serija mi nije presmiješna, a ljudi se bukvalno cijepaju od smijeha. Izgleda da imam neki problem :D
Možda si glup, pa ne kontaš...
Ja nikad nisam gledo ovu seriju
Ne znam ali meni ova serija nije komicna nimalo a pogotovo serija prijatelji. Humor treba da te iskreno nasmije bez ove glupe ubacene publike sto se smije u serijama ko fol.
You got to see the baby!
srbia lkn
Btw, newman je najjaci lik. Apsolutni mega psiho sekspirijanske teatralnosti.
Odlična, opuštanja serija, da jednostavno zaboraviš na ružnu svakodnevicu
Ines Mrenica kao pisac najsmislenijih tekstova koji se mogu procitati na Klixu. Svaka cast gospodjo, kad god procitam nesto sto je vezano za kulturu, a da to nesto ima smisla i pameti, znam da ste vi.
Potpisujem
Remek djelo odmor za dušu
te niocemu i jesu za americku pamet
Samo novac je u pitanju. Tužno ali je tako.
Ovo sranje nikad nisam volio gledati
A festivus for the rest of us.
Popularna serija nema sta, jos samo da je smijesna.
e ako ti Seinfeld nije smijesan,potrazi pomoc psihijatra
Nije to za balkanca. Za vas su nadrealsiti. Musko se obuce kao zensko, stavi cigaru u zvalje i kevelji se po bini a balkanci se hvataju za stomak. Seinfeld nije za takve.