Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast care!!!
papci ne pricajte gluposti poznato je da je sergej veliki umjetnik i nije nacionalista uvijek je o sarajevu pisao najljepse i kritikovao cetnicku ideologiju sergej svaka cast
eto vam ga, i njega i \"lepu\" brenu, da se i vi mozete ponositi malo u \"kulturnom\" svjetlu
Pare su cudo, j. se njemu za divljaka!
ovog izdajnika Srbije treba vjesati... ovo je isto kao da neki sarajevski umjetnik nosi lik RATKA MLADICA!!!! ZIVIO NAM KUSTURICA NEMANJA! JEDINI SRBIN KOJI OTVORENO SMIJE RECI DA JE RATKO MLADIC ZAISTA JUNAK!!!!
ko je ovdje od nasih delegata poznat i kompetentan iz svijeta filma??!ove babe i dede...ili ove hostese...mislim stvarno svako se gura tamo gdje mu nije mjesto!
Vidi, preko Drine ima jos normalnih ljudi. Zalosno je sto je ovo vijest. Hvala konju Trifunovicu. (Konju nevezano za ovo)
Ljudi, ima li iko da je gledao film da nam kaze kakav je... Zar je u ovoj prici najvazniji Sergej i njegova majica?
Ovaj Losa da povratis.Ima li on ogledalo.
ja ruznih novinarki sinoc i treba s aparatima
Pa sta je ovo, jos jedna premijera nigdje na slikama Duleta i Bikse ???
Svaka cast Sergej! Tako se to radi!
uvijek mi je bio simpatican sada jos vise
cudno mi za Mostarca da je ovako osjecajan i obazriv , al eto ocito ima iznimki
@BH Hrvat Kako god covjek je obukao majicu s likom Jovana Divjaka i samim tim pruzo PODRSKU GENERALU...sto znaci da NIJE HTJEO NE bi je obukao...sta mislis da li Sergej pristao obuci majicu s likom Ante Gotovine???
Sergej Trifunović (rođen 2. septembra 1972. godine u Mostaru, BiH)
Sergej je Raja, bio i ostao.... Svaka ti cast majstore!