Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja politicara i g.vana.
Koji ste film snimili ?
Kad porastem bit ću Almedin Konaković i završit ću DIF učlanit se u NIP pa da i ja prošetam crvenim tepihom, samo neću biti izdajnik roda svoga kao Dino
Laž i mimikrija ali to dolazi svome kraju. Neće biti filma u koji ćete moći da se sakrijete od stvarnosti.
I maknite se šuplje o ugroženosti Jovana. Nigdje mu ne bi bilo bolje nego u Sa. Mlati lovu sa raznih mjesta, nema gdje ga nema, od direktora, asistenta, upravnih odbora. Hodaju po svijetu đuturile se djecom, kupuju zemlju po Istri. Nije on jedini stručnjak pa da sve mora poklopiti.
Za vrijeme festivala dolaze različiti interesantni ljudi, a vi nas uporno svake godine obasipate slikama istih likova, može se pomisliti da je SFF društvo jednog lica. Naprosto je dosadno gledati Ganićku, koja jedina ima nešto para pa kupi malo ljepšu haljinu, Kameričku što hoda bez grudnjaka da pokaže kako drži pod svojom kontrolom svog muža, lokalne političare sto su mana dobili kartu. Ovakvim vijestima iz godine u godinu nas ostavljate na nivou mahale .
Zavrseno smece od festivala koje maltretira sve Sarajlije sa guzvama, sad svi u svoja sela i povratak u realnost!
Ipak su politicari najbolji glumci...
Vidi čupavaca a pogledaj krema de la kremu političku, fajn čisti, ošišani, obrijani
Rada Šešić selektorica za dokumentarne filmove SFF-a od desetine nominovanih niti jedan film iz BiH nije uvrstila u takmičarski program. Pobjedio Nemanja iz Srbije. Za Radu Šešić Bosna ne postoji. Bravo SFF.
Je li iko ikad vidio ove šu*ke iz politike u pozorištu mimo ovog festivala. Kako kaže Jergović u jednom intervju nikad nismo čuli da neki od njih citira nekog pisca, filozofa.
Nekad smislena prica postade besmislena.
Bezveze
Samo mi nije jasno sta je Emina Ganic tu tražila ??
Mislis da znas sta je ranije trazila? Kazu da je ranije bila sa Mirsadom u vezi tj. Mirom za sve opcije.
Sto ima fukare sto na nas racun bogati jede i pije i uzima nase pare a nista nas ne pitaju , setaju ko besposleni sta ce drugo radit i bacat nam maglu
Samo ste trebali pustiti politicare da prodju crvenim tepihom i nikoga vise. To su nasi paraziti, oni moraju da svugdje ture nos.
Bagra
Jeli i čiča draža prošetao ?
Nije, ali im se sin od onog tnikache Radosa Bajica popi..kio na festival samo tako. Nisu mogli teskim oruzjem podjeliti grad i proci preko Bristola u svojim che..ckim uniformama, ali su usli ozada sto bi rekao ona seljacina od direktora bolnice u Mostaru.