Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad skontas da je sve pocelo od ulicne trke, difuzora, spojlera, turbo-punjaca i nitra, a zavrsilo na tenkovima i helikopterima i odlasku u svemir.
Davno film izgubio svoj smisao, ovo je sada samo prodavanje specijalnih efekata publici..
PRVI DIO JE NAJBOLJI!
Smece od fransize, bukvalno silovanje u mozak.
Ovo smece od filma održava inteligenciju prosječnog Amerikanca koji gleda tv ko tele u šarena vrata. Ovo sramota otic u kino rec da si gledao
Povuče Dom ručnu ostade mu ista u ruci
Gledacu samo zbog Michelle Rodriguez jer mi je godinama kao med. Kada su zavrsili Tokyo Drift trebali su stati ali dobra akcija privlaci publiku i donosi zaradu.
Poslije 3. Dijela sve je postalo polako gore i gore vrhunaac je bio u 9. Djelu kad tatica zaleti auto zakaci kanap od mosta za gumu pri skoku i prede na drugu stranu hahahahaha
Sve poslje 1 dijela je besmisleno...ispade trkaci upravljaju svijetom.