Najavljuje mnogo akcije
28

Pogledajte novi trailer uoči premijere filma "Fast X"

D. B.
Film "Fast X" u kina stiže ovog mjeseca, no prije toga je objavljen još jedan trailer.

Najnoviji trailer je nešto drugačiji od ostalih, ali se fokusira na cijelu porodicu generalno s posebnom pažnjom na Dominica Torreta (Vin Desel) i njegovu partnericu Letty Ortiz (Michelle Rodriguez). Trailer počinje tako što je prikazana Letty kako spava dok je Dom posmatra. Potom se čuje njegov glas koji govori o otvorenim cestama, čistoći uma i njegovom srcu koje pripada Letty od prvog dana.

Također, govori i o svom načinu života s motom "quarter-mile at a time", no stvari su se promijenile jer par sada ima sina. Zapravo, Dom ima sina iz vremena kada je mislio da je Letty mrtva te kada je njegovo srce pripadalo policajki Eleni (Elsa Pataky) koja je sada mrtva.

Trailer prikazuje i napeta dešavanja, ogromne kugle koje se kotrljaju i uništavaju sve pred sobom, kao i magnetne bombe koje eksplodiraju. Tu su i neizbježni Dodge Chargeri, kao i mnoštvo zvijezda među kojima je i Jason Momoa u ulozi Dantea. Bree Larson glumi Tess, članicu tajne vladine organizacije koja je očigledno na pozitivnoj strani, za razliku od ostalih.

Također, trailer je pun podsjetnika na ono što su fanovi mogli vidjeti u prethodnim filmovima.

"Fast X" u kina stiže 19. maja.