Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvale nije rodjen u Tuzli nego u Foci . Ove godine 21. januara je preminuo i njegov mladji brat Fikret Dzanko - Kike .
Poznavao sam ga još prije rata. U to vrijeme smo obojica studirali i vozali se tramvajom do faxa. Stajali bi obojica na sredini trajvana, a on je uvijek bio nasmijan i dobrog raspoloženja. Dobra duša bosanska, rahmet mu duši!
Najjači tv lik, neponovljiv. Preteča svih ovih sadašnjih youtubera! Prvi koji je zalazio i u skrivene-manje sredine i varoši koje zapravo i čuvaju onu pravu i iskonsku formu života običnog čovjeka. Svima koji su ga gledali je uljepšao život. Nek mu je lahka zemlja bosanska!
Legenda!
Al' kad zakuha tamo negdje među lovcima, ko je ubio medu, to mi je bilo najjače.
Uljepsao mi je djetinstvo i u istovrijeme i oplemenio. Hvala mu na tome. Tuzan sam kad pomislim na ovu danasnju djecu koju odgajaju fulje i klosari sa rijalitija.
Kad nekad adresiramo u ulicu Nisveta Dzanke. Eh to su legende. Nikad nece umrijeti dokle god smo zivi.
ljudina
Rado sam gledao ovu emisiju u djetinjstvu, veso peć se naloži, drva i ćumur pucketaju, vani hladna zimska noć, na tv-u Pozitivna geografija. Bio sam 7. razred osnovne škole. Rahmet duši Nisvetu