Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB hurija
Podrzavala trojku ali kad joj smijeniše muža,ne znam koga ce sad
"rediteljica" čega klixe ..hahah😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ko nam sve kulturu predstavlja i kulturnu scenu kreira....dobro nam je.
Koliko vrijedite, tamam toliko dobijete.
M-LATIĆEV okot!
Crnčalo, jel ovo ne smijemo više ukazati na feminističko licemjerje princeze koja se žali na patrijarhat a tata je cijeli život vodi za ruku? Ili ti se ona odbojna istetovirana soroševska koleginica ubacila da opet liječi penis envy brisanjem i banovanjem?
Seko. Jesi li ti čula za Sarajevsku vijećnicu?
Nacionalisti ne vole kulturu,.. i Hićo je spaljivao knjige.
Vi, "kulturni" radnici, ste najvise doprinijeli srozanju kulture na ovaj nivo, jer ste, umjesto promovisanja kulture i kulturnih vrijednosti, odabrali biti protitutke koje pisu i govore u korist onoga ko plati vise.
Samoprozvana umjetnica
Maskirani razbijnici
Čuj bh. rediteljica - kako to pretenciozno zvuči. Isto kao što su je Hrvatskoj N. Celsijuz postala književnica dobivši naku književnu nagradu za neki knjižurak. Samo prisustvo britanskog ambasadora na ceremoniji govori više o njenoj političkoj (anti)bošnjačkoj profilaciji nego o njenoj umjetničkoj vrednoti.
Koliko divizija imaju umjetnici i kultura ??
Pravo zboriš Nejra, ne moš ti to objasniti zatucanim balkancima
Sto dalje od mene.
Nargilaši u ekstazi.
upravu je, nemozemo ni poslati ekipu na takmicenje, ni pjevace na euroviziju
Zene ce VAM/NAM gospodo, rusiti barikade...zivi bili pa vidjeli.Mic po Mic.
i uspostavljati neka svoja pravila nauštrb muškaraca kao što danas imaš da je porodični zakon totalno na strani majke otac nema prava nikakva.