Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
James May je ubjedljivo najbolji lik, pogledajte samo njegov 'Cars of the People' (2 x 3 epizode). I za die hard fanove, potražite 'Top Gear A to Z' (dva dijela). Plač!
procitao sam sada clanak o njemu na wikipediji, kakav car :) procitaj ako nisi i hvala !
...BBC je trebao uvesti novu EMISIJU, umjesto TOP GEARa.
Top Gear je vise bio talk show nego auto emisija, ljudi su gledali radi njih trojice + stiga, radi atraktivnih auta i radi ludackih ideja koje su imali tipa raznih trka, kroz Afriku i sl... IMO mislim da je bilo kakav novi Top Gear, bez starih voditelja, osudjen na lagano propadanje, trenutno bih radije gledao Fifth Gear.
A kako ne kontate da je BBC izmišljao ideje i scenarije a da su oni samo radili ono što im se kaže?
@DonKihot To je potpuno jasno, da je iza njih bio ogroman tim ljudi, medjutim i glumac radi ono sto mu reziser kaze pa opet nije svejedno ko glumi i ne moze glumiti Bajro sa pijace. Dakle bez obzira na to sto BBC radi logistiku ne moze voditi bilo ko jer voditelj daje bitnu notu tome što radi. Dalje, nesumnjivo je, da posto je Top Gear emisija koja je postojala godinama, tim od tri voditelja imao puno veci upliv u nacin realizacije emisije nego da su bili puki statisti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jazza, hamond i mr slow
Mogu se oni tjesiti, al svi realno znaju da ce izgubiti pola gledatelja, ustvari vec su...