Film/TV
4

Matt LeBlanc: Prave zvijezde Top Geara su auti, voditelji dolaze i odlaze

Klix.ba
Chris Evans i Matt LeBlanc
Chris Evans i Matt LeBlanc
Top Gear, megapopularni show o automobilima koji postoji već 39 godina, ima novu postavu, što su fanovi širom svijeta dočekali s negodovanjem.

U nastavku postojanja emisije Top Gear, slavni voditelji po kojima je ona bila poznata - Jeremy Clarkson, James May i Richard Hammond napuštaju show i osnivaju svoj vlastiti, a njih će zamijeniti novih prezenteri.

Chrisu Evansu, Mattu LeBlancu i The Stigu pridružit će se Sabine Schmitz, Chris Harris, Eddie Jordan i Rory Reid.

Jedan od novih voditelja, popularni američki glumac Matt LeBlanc, zvijezda serije "Prijatelji" u intervjuu za BBC kaže kako mu je ogromna čast biti dio tima Top Gear, te kako je obožavatelj ove emisije godinama.

"Veliki sam fan voditelja, mislim da su odlični, ali vremena su se promijenila, tako da to danas možemo raditi Chris i ja. Zvijezde showa su zapravo auti, voditelji dolaze i odlaze", kazao je glumac.

Na upit novinara o tome da li će pokušati imitirati prijašnje voditelje, Chris Evans je umjesto njega odgovorio:

"To bi bilo jako glupo, jednako kao pokušati biti Paul McCartney, samo je jedan Paul McCartney. Mi nismo posljednji voditelji ove emisije, samo smo ljudi na koje je došao red. Moramo poštovati kredibilitet emisije i lojalnost fanova, ali i uživati u tome što radimo, inače - koja je poenta svega?", dok je LeBlanc dodao:

"Ta trojica su bili odlični i nadam se da će biti odlični i u novoj emisiji."

Istaknuo je kako show Top Gear ima puno veću vrijednost od samih voditelja.

"Show je veći od nas i onog što mi jesmo. Doživio je ogromni globalni uspjeh i mislim da će nastaviti tako. On je već tu gdje jeste, mi se samo moramo potruditi da nešto ne zabrljamo", kazao je LeBlanc za BBC.

Nova epizoda Top Geara će biti emitovana na BBC-u 2 u maju.