Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokusava da bude lijepa na sve nacine ali ne ide nikako.
Joj niđe veze nije ni meni nešto posebno ali takvim komentarima samo još više ljudima dajete komplekse i još više će se botoksirat i uništavat
A šta si ti uspio u životu osim što komentarišeš izgled žene koja je postigla i uradila nešto od svog života?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Od izuzetno lijepe djevojke pretvorila se i izoblicila u botoksiranu sponzorusu... u tome je sva tragedija njene pojave. Nekad bih joj cestitao, ali sada sva prica izgleda toliko smijesna. Nemam nista protiv cura koje shvate da karijeru mogu graditi na estetskim korekcijama, i imidzu animir dame. ali nemojmo mijesati kategorije.
Pa što je sponzoruša ne kontam..
Zena se jest izbotoksirala ali nije promijenila mentalno nista na sebi ostala je ista osoba a to da je sponzorusa je teska rijec za jednu zenu, nadam se da imas neke argumente i izvore?
Pumpaj pumpaj. Sve iste majku mu.
Ova samo dobra za pornica.
Bolje da uzme mikrofon, ne izgleda da je za glumu!
Što bi Šemso rekao bokos :)
I tako zahvalna otišla napunit njušku botoksom...daj ba koga ti zaj...
ma dobra ja ali sto vise ove usne odnosno zvalje pumpaju i ima li mjere ikakve svaka je prenapumpana..hajde malo ako su tanke imas komplekse pa popravis a ovo svaka se unakazi umjesto da se popravi
Ja glasam za Lanu Stanišić, ako se kandiduje za predsjednika.
Zena radi na sebi, trudi se maximalno, vjezba, ima estetske korekcije, pametna, voditeljica, glumica…meni je to super
Fura žena svoj fazon,ide joj lijepo.
Imas talent za porno uradke
"kad sam osvijestila taj osjećaj" :D
usne moje lijepe....uf
Nacitana zena,ne bi vise nista komentariso…sretno Lana.
Usta su ti apsurd
Koliko samo filozofira