Hit iz devedesetih
15

Kultni horor "Znam šta si radila prošlog ljeta" postaje serija

Dž. L.
Kultni film iz devedesetih godina "I Know What You Did Last Summer" (Znam šta si radila prošlog ljeta) uskoro će postati serija koju će producirati Amazon Studio.

Nije poznato da li ćemo u novom televizijskom projektu imati priliku gledati Ryana Phillipea, Jennifer Lowe Hewitt, Sarah Michelle Gellar i Freddija Prinzea, ali prema prvim informacijama, radnja je zasnovana na kultnoj franšizi.

Datum izlaska serije također se drži u tajnosti, ali kako kruže glasine, snimanje serije moglo bi početi već krajem ove godine.

Nova serija snimat će se pod rediteljskom palicom Jamesa Wana koji je režirao brojne horore poput "Saw", "Annabelle" ili "The Nun", dok će koautor biti Shay Hatten, poznat po ovogodišnjem ostvarenju "John Wick: Chapter 3".

"Duboko smo u izradi scenarija, tako da ništa ne mogu otkrivati, ali mogu reći kako će to biti više film o čudovištima nego superherojima", kazao je Wan nedavno za Comic Book.

U proteklom periodu u filmskom svijetu zavladala je obnova kultnih filmova, a pored "I Know What You Did Last Summer" uskoro ćemo imati priliku gledati i remake horora "Canydman", još jednog hita devedesetih.