Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovom filmu me uvijek nervirala nepravda prema Kevinu. Brat( Buzz) ga provocira, a Kevin bude kaznjen.U stvarnom zivotu bi ova porodica imala posla sa socijalnim radnicima jer su dijete od 8 godina ostavili samo.
Filmcina
Glumac John Heard (Kevinov tata) se pojavljuje u seriji The Sopranos, odatle ide teorija(zjbancija) o njegovim kriminalnim vezama.
Ja bih samo da pitam od kada je to ocev brat postao ujak/daidza?! Ili vas malo prenosi, s obzirom da Ameri/Englezi imaju samo Uncle-ove, pa se ne snalazite bas najbolje?🧐🤔
I prijatelj ortak... Novinar kopirao sa barem 5 razlicitih portala.
odavno glupljih članak ne pročita..
Ljudi nemaju pametnijeg posla nego ovo diskutovati. Toliko puta gledao I uvijek se nasmijao ali nikad nisam kontao gdje Kevinov otac radi
Kao prosjecan clan sedmog koljena obitelji Izetbegovic.