Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ti reze nokte na nogama pilot jeli
hahaha !
ima privatni cargo avion
mislim da je doila Oskara za ulogu Jabba the Hut
boli je kita,, pardon piccka...
A da sutra nastane nestasica hrane svi bi se divili debeljucama :D Imaju zaliha za 2 godine xD
Trazili bi ih i mjerace potrosnje kalorija bi im ugradili, da se ne trose puno jer treba planirati mjesecima unaprijed :D
U svemu treba traziti nesto pozitivno.. Ako nista pobjedili su anoreksiju :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nek si ti ponosna debeljuca ustvari nikad i nisam upoznao neku sramezljivu bucu
Antonov An 225 koristi kao privatni avion.. a kao glumica poznata je još iz American horror story - Coven (haman da je to ta) !
Puno vise bi prkosila da si u granicama normale. Sto je previse, previse je. Dzaba ti i avon i super posao, ako ti se iza ledja smiju.
Dzaba joj stotinu aviona kad je odvratna, ne zna se ni prilagodit tezini, a ocito je bez kompleksa , a nema gorih od takvih. Dzaba i avioni i kamioni i sve pare kad nije u mogucnosti da ima lijepo i zdravo tijelo, a ne sumnjam da bi ga zeljela imati.
Sta vi imate protiv nje pa govorite da je odvratna i iskompleksirana? Jako je neukusno komentarisati neciji izgled u negativnom kontekstu. Vi ste neki super modeli, je li?
Oprostite. Jeste amylee, vi niste. XD
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bolje plakati u ferrariju nego na biciklu...
barem s parama mozes kupiti ljude.. pa cak i ljude koji te razumiju ;))
Nikad nisam kontala zašto ljudi jadikuju i govore: ''Svi me zezaju zbog moje debljine''. Pa smršaj grom te ne ubio, debljinom ne možeš prkositi narodu.
Tješi se. Debela si i imaš avion ali i holesterol i predispozicije za niz oboljenja. taaa daaa
cemu hejtanje ? :P
Helou :D odavno te nije bilo da staneš u moju odbranu ahahhahah Ne sviđaju mi se debeli ljudi; odmah osjećam se ugroženom kada je u pitanju neki obrok ( a dobro znaš da sam žena koja voli pojesti ) hahahhaha Naravno , NISAM DEBELA. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Bolje bi ti bilo da nemaš avion, a ni 150kila viška.
SAMO DA JAVIM SVIMA DA JE MOJ DVOJNIK TJ. NIK ISTI KAO MOJ KOJI SE REGISTROVAO 13.01.2014 BANOVAN ako su stigli kakvi komentari ili uvrede sa tog nika registrovanog ovog datuma nisam kriv pozdrav
oink oooink
uu pa zar i ti znas biti toliko okrutna :)?
samo malo..ponekad..;)))
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
"Imam teretni avion i posao iz snova"
pametno im je i rekla krenem od sebe nekad me nazivciraju pa kazem sta i ne treba a njih boli briga kupaju se u kesu ;)