Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje loše iskustvo, ko da su je &€*ali da prostiš
kme kme kmeee
Dakota Johnson je jedna od rijetkih mladih glumica koje poštujem. Stala je odmah na stranu Johnny Deppa i rekla da je Amber luda kao šiba. Otac joj je Don Johnson, ima para za 3 života, glumom se bavi od malih nogu jer voli taj posao.
Nove razmažene zvijezde.... Dosla nepoznata likuša da snimi sporedni lik u zadnjoj epizodi i ocekuje da joj se ljudi posebno obracaju i dive.
Iskreno, i kad te se gleda, niko te ne doživljava.
a nek ti je ugodno bilo u 50 nijansi,koje su te proslavile,sexy scene jedino sto vas probija i drzi na glasu,sharon stone,margot robbie i 99% ostalih,gluma 0 jedino duge glatke noge,grudi,guzovi itd...
E nek si joj se natropo valahi!