Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Bit, postavit, studijo"... Hoj kafano hoj kafano, grom u tebe puk'o...
Popravite obilje granatickih gresaka koje su ostale nakon google translate. Ono "studiJo" bas ne prilici ozbiljnom novinarstvu.
imal' djordja u panamskim papirima?
sere dzordz, kao foka...da je pratio trumpovu kampanju do sada, mogao je laganice zakljuciti da su mediji iskljucivo trumpa i njegovu kampanju predstavljali u negativnom svjetlu...a donald je vrlo jasan sto se tice imigrananata - nema vise ulaska u sad, zid na granici sa meksikom, ilegalci napolje..i sta sada tu ovom klovnu nije jasno?
Bojim sa da se ne iznenadite, kao mi '90-te. 😞
George....reziraj..snimaj , pusti politiku.... ili si se mozda nafurao na Ronalda Reagana
Ja sve mislila da je on glumac,a on politički analitičar
i ti si sinko poznat zahvaljujuci medijima kao i vecina tvojih kolega sa pretty face i nikakvim glumackim znanjem, cast izuzetcima
Clooni ne sery
Necu ni ja pa sta.