Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Šipurak. 2. Eh, SAD jeste vrijeme za šipurak, pogotovo nakon prvih mrazeva, tad je najbolji za branje i pripremu, najukusniji i najzdraviji. Samo što su ga naši mamlazi obrali još u septembru da bi preduhitrili nekog i zaradu pobrali, napravili džemove koje sad skroz jeftino prodaju jer im kvalitet nije za više, što je šteta, obzirom na to da boljeg džema nema na ovom svijetu.
jedno je šipak, a drugo šipurak
A drugo je kad ti ga ja stavim a ti ko svinjce skicis
@Hrkljus92 mislis trece? to je onaj broj razreda koji ti nisi izgleda ni u osnovnoj zavrsio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jest vala bas vrijeme za sipak.
Ruknes teglu dzema od sipka svako jutro radi vitamina C
Mermelada od šipurka je najbolja, ali zato dok je napraviš crknes.
Ovo je sipurak novinaaaariiiii. Sipak je isto sto i NAR. Haaaloooooo
Može šipurika ili šipak. Drugi nazivi divlji šipak, divlja ruža, pasja draca, pasja ruža, šipurina, šepurika. Latinski naziv: rosa canina.
Bravo
Samo šipurak
Its suupak time