Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zdravo svima
Istina da je teze, cak i nece da odu kod doktora, uvijek je ono ma sta meni moze biti. I nazalost odu tek kad vise ne mogu da trpe, a tad u vecini slucajeva bude kasno. Naravno ne treba ni "visiti" kod doktora da se razumijemo, ali s vremena na vrijeme, ako se ima potreba treba se i provjeriti.
@Juraj.Janošik hahaha Istina, hmm valjda zene vise naucile na bol pa je lakse i podnose. Kad prezivis porod mozes sve. ;-) I opet se upustis u isto.
@Juraj.Janošik Uh Zubici ja ti visim kod zubara, to mora biti tip top, pa i ne bole hvala bogu, ne pamtim kad me koji zabolio. A zivac uhhh tad treba jedna dobra "gnjavaza". A prehlada/gripa hahah moj je hairlija ima dva puta ove zime i oba puta uzeo slobodno par dana, jer zaboga ne moze se stojati na nogama, mene uhvatila jednom i "pici" svaki dan na posao, ne znam ni kako je prosla onako nekako u letu. :P Ali hajde sve to, nego kad jadi a nece da ode doktoru, e to mrzim. @el-medhi tako je.;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ne dao Bog da se ode kod naših ljekara. Bez 20KM nema ni savjeta, a ne liječenja. A i kada liječenje dođe na red, moliš se Bogu da sve prođe u redu. Odeš zbog kijavice, završiš pod nožem.
@dis2 Ima svačega. Prije par dana žena umrla od najgore bolesti, a liječili je od upale uva.