Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može biti gorak ako je više listova. Sok je u stabljici. Elem, neka nauka radi svoje, a meni celer fercera. Celer sam vidio u merkatoru, oko 5-6 KM/kg. Na Heco pijaci, iz Italije ga uvozi firma Fruktis i košta oko 3,80KM/kg, ide na gajbu ca 3-4kg. Da li je genetski modificiran, ne znam. Ako će kome biti od pomoći ova informacija, bit će mi drago. Pozdrav svima.
Nauka kaže da se uzima controloc...Prosto je za nevjerovati kako je problem nestao nakon toliko godina. Ujutro prije odlaska na posao (doručka), operem 400gr celera, isjeckam, stavim u blender/nutibullet, dodam malo vode da blender bolje okreće. Dobiveni sok prcijedim kroz krpu, ostalo se baca. Sok nije neukusan. ..
Iz ličnog iskustva mogu da Vam kažem da sok od celera "radi" 100%. Ko ima problem sa vraćanjem kiseline iz želuca u jednjak...hijatalna hernija, refluks, GERB.., pogotovo tokom spavanja, tj.. dok je tijelo u vodoravnom položaju, neka proba sa ovim sokom. 13 godina sam se mučio sa ovim problemom. Uzimao sodu kada kiselina počne da "grize"...
Ironija nikad ne umire. Klix donosi ovu vijest sa nad-naslovom: "Sirenje dezinformacija". Isti taj Klix jucer poziva citatelje da doniraju novac kako bi neki nas covjek skupio 30.000 eura za operaciju kojom bi mu izvjesni prodavac magle u Turskoj izlijecio Parkinsonovu bolest, za koju ne postoji lijek, niti bilo kakva cudotvorna operacija. Ali, celer - eeee, tu je Klix povukao crtu!
E jest popularan pa neznam ni sta je celee
Wow