Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH privatnika su svi, zene i muskarci žrtve diskriminacije na poslu
Pa svaka osoba može u svojoj karijeri pronaći razne oblike diskriminacije, ko to nije osjećao preopterećenost poslom ili trpio bezrazložne kritike....? Ipak ono protiv čega se treba najenergičnije boriti jeste seksualno uznemiravanje i ucjenjivanje!
mene sefica maltretira a ja se stalno nudim za sex a ona nece...udata i ima djecu i ostale gluposti...
normalno, prvo pokušaju da dođu do bolje pozicije preko kreveta a ako ne uspiju onda su jadne diskrimirane... ne žene vi ste nesposobne
ma lazu ba...
Definitivno istina što se tiče djece, neki poslodavci na razgovorima za posao izmedju ostalog pitaju i o statusu ljubavnog života i da li imate namjeru ostvarivati porodicu u skorije vrijeme.
pojedine zene iskoristavaju cinjenicu da su zene i odredjene "atribute". Imam firmu i znam o cemu pricam. Kad mi na konkurs dodje sa ogromnim dekolteom i minijaturnoj suknjici meni je sve jasno. Svaka cast postenim zenama koje se na posten nacin probijaju kroz zivot ali sigurno je ovih drugih vise na zalost.
I sta ti na to , i sta ti na to :D
Zene znaju lagati i nenamjerno.
tvrde i lazu covjek bi,da ne zna bolje,po ovim istrazivanjima zakljucio da je svaki muskarac u jednom trenutku svog zivota zlostavljao neku zenu
Čista laž! Ako neko od osoba u radnom okruženju može napredovati, onda su to žene (o.pa. moj stav na reprezentativnom uzorku iz radnog okruženja!). Postoji nešto, što otvara sva vrata za napredak, bez zabrinutosti na ime deficita radnih sposobnosti, tačnije riječ je o novčenju "vjeverice", tako da smo mi muškarci ti, koji smo diskriminirani..
uz duzno postovanje ali neke kucno ponasanje prema muzevima prenose na kolege sa posla....
Na portalu nema puno zena ali svejedno, bice zanimljivo vidjeti koliko ce ih biti "ovdje".
evoo mene :)) i samo mogu potvrditi ovo za posao...samo se moramo znati braniti rijecima..
Ima ih simone samo su pod 'muskim nickovima'.. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)