Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas steta, jer je jako lijepa...nadam se da ce se nekad rijesiti i tih akni
vake su i nase trebe. dok joj spahtlom ne skines puder sa lica neznas kako izgleda
ko nije nikada imao problema sa aknama ne moze ni razumjeti tu problematiku, moze ostavljati samo priglupe komentare..... djevojka je prelijepa, i svaka joj cast na hrabrosti i zelji da pomogne onima koji imaju slicne probleme, sto ukazuje i na to da je lijepa i iznutra, znaci, ozenio bih je odmah
Ne vjerujem vise ni jednoj curi xD prvo se odi umij pa cemo onda pricati :D
Nije mi jasno kako nisu toliki strucnjaci u Americi da pomognu?! Znaju li oni za propolis, kantarion, med, neven, zalfiju..hmm..Sve je to organsko kako oni i zele i trebaju..ccc I strucnjaka i nacije..ccc
Evo ti link (prvi na koji sam naletio). Naravno internet je pun foruma i informacija o nus pojavama. http://www.accutanesideeffects.net/ Ja pricam jer znam i necu da se nekome ponovi isto. Odlicno je sto nisi prosao kroz sr4nja kroz koja sam ja prosao, drago mi je, ali nemoj reklamirati ortov!!! Nikad prije nisam bio \"lud\". Kasnije se na svu srecu sve vratilo pa opet uzivam u zivotu kao malo ko... To mi je bilo najvece zivotno iskustvo, a ujedno i najgore jer znam da nisam takav covjek, a opet sam bio takav (lud). Taj otrov je sigurno povezan s psihickim problemima (ne mora biti kod svakoga). Ali u svakom slucaju je bolje hodati kao \"pizza face\" nego lud ili uopste ne hodati ovim svijetom. Samo sam to htio da kazem, nista lose tebi ne zelim, ali necu da jos neko nastrada. Na svu srecu doktori nakon mog slucaja ne propisuju taj otrov tek tako.
Ja samo ne znam kako vas nije stid pisati takve komentare. A i kako nije stid vas tzv. novinare - \'Od zabe do princeze\' ???? Djevojka ima problema sa kozom, ali ima prelijepe oci i prelijep osmijeh. Na kraju krajeva da ne znam kako izgleda, nije uredu pisati takve stvari. Ljepota je u ocima posmatraca, zapamtite to. A vi koji joj se smijete, dabogda imali iste ovakve akne, ali po cijelom tijelu pa da morate i prste puderom mazati.
Komentator 02.12.2011. u 23:10 \"Od ŽABE do princeze\" Pa zaista, danas svaki konj može biti novinar. MA KONJI SU PLEMENITIJI IZGLEDA...OVO SAMO KOD NAS MOZE I MOZDA VISE NIGDJE :)
Kao neko ko se borio sa aknama....ovako :) cure pregledajte jajnike...moguce je da imate policisticne jajnike i da to stvara probleme sa kozom. Pijte caj od macine trave za to ili anti baby pilule (ja sam ih pila 2 mjeseca pocela se debljati i skinula se sa toga)...ali uglavnom pomaze. Jos ima ulje od cajevca super je za isusivanje i koristila sam afrodita kremu od kamilice (ona masna verzija). ponekad hidratantne kreme jos vise isuse kozu i onda samo gore napravi. Dalje izbaciti svu preradjenu hranu iz ishrane!!! to je najbitnije. slatko mozete jesti tu i tamo, ponekad neku tamnu cokoladu nesto malo ali sad trpat se baklavama niposto! voce i povrce, meso, smanjiti hljeb, tjesteninu. Sto se tice make up...Estee Lauder Double Wear puder (jeste malo tezak al je super), ja jos imam Estee Lauder Idealist Iluminator. Od nekih jeftinijih dobar je revlon colorstay, max factor nisu losi i loreal. Sve zavisi od tipa koze :) Nadam se da sam koliko toliko pomogla :)
Jel ovo ima rak lika bog te j.e.b.a.o XD
Mogu misliti kako si ga koristio kad ni upute nisi pročitao. Mali buljoooo.....
O kakvoj ti psihi pricas o kakvom sta,ja ga korististo 1godinu i nista mi nije bilo samo mi je pomogao,a ti si izgleda lud pa mislis da je do tableta.
Gdje se ima kupiti Minolis 200mg i koliko košta ? Hvala.
Skinut ce ove akne al u k.u.r.cu
Koji crni roaccutane. NIPOSTO!!!!! To je droga koja je zabranjena u svim zemljama osim kod nas. Ima uzasne nus pojave od kojih su najgori moguci psihicki problemi (depresija i suicidalne misli, pa sve do samog suicida). Meni su doktori prepisali ovaj otrov i koristio sam ga 1 godinu dok nisam \"poludio\"... Na svu srecu nakon sto sam skontao da nisam uredu, sam odmah prestao da pijem \"otrov\". 4 mjeseca nakon prestanka se psiha vratila u normalu. Sreca, pa se vratilo, jer danas nebi bilo pola doktora sa drematologije, predstavnistvo firme Roche, a i mene. Takvi su mi bili planovi.... Jos jednom... Niposto ne uzimati taj otrov, cak i ako doktor propise postoji internet pa mozete sve o ovom otrovu procitati. Sretno svima :)
a konja...hahahahaha baustelci sto radite fasade...pogledajte obavezno...:)
a znali neka cura koji je puder najbolji da se prekrije crvenilo helllpp