Od žabe do princeze
0

VIDEO / Transformacija tinejdžerke uz pomoć šminke

Sarajevo-x.com
Tinejdžerka Cassandra Bankson (19) iz Californije postala je YouTube senzacija nakon što je objavila video na kojem prikazuje svoje lice bez šminke prekriveno aknama, a zatim objašnjava svoju rutinu nanošenja šminke kojom prikriva svoj ogroman kompleks.

Njena nevjerovatna vještina da prekrije akne je vidljiva nakon što prikaže kako koristi razna sredstva i pudere da prekrije akne na vratu i licu. Mnogi dermatolozi se slažu da velika količina šminke nije dobra za kožu, ali ova tinejdžerka je rekla da je već probala sve poznate lijekove protiv akni koje su uzrok njene nesigurnosti.

Cassandra čak radi kao fotomodel i na njenom licu se ne mogu naći ni najmanji tragovi akni niti oštećene kože nakon što ih ona prikrije.

Ono što je zanimljivo jeste da na početku videa vesela Cassandra govori da će svima otkriti na koji način prikriva svoje akne, a zatim se prikaže Cassandra bez šminke sa vidno poljuljanim samopouzdanjem kako govori da su akne njena noćna mora.

"Osjećam se odvratno. Ovo je moje lice i ja ga ne mogu podnijeti. Toliko sam nesigurna. Tužno je što je ovo mnogo bolje nego što je bilo, vidi se i na mom vratu i leđima. Odvratno je.", objašnjava Cassandra dok joj glas podrhtava, prenosi Daily Mail.

Njen video je pregledan skoro dva miliona puta na YouTubeu, a komentari su uglavnom puni pohvala za njen hrabar iskorak da pokaže kako se ona bori protiv nesigurnosti.

Kako nanosi šminku, njeno se samopouzdanje vraća i njena koža izgleda nevjerovatno transformisano, a na kraju gledamo u samozadovoljnu mladu damu koja poručuje svima da se nada da im je pomogla u njihovoj borbi protiv kompleksa.