Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yugo nostalgicar.
svi bi mi Josipa nazad al ne ide
Ma ljepota prava, izgleda prelijepo. Covjek radi nesto sto voli, kako bi bio svjet ljepsi kad bi svi mogli raditi sta vole. Ne bi bilo ovoliko nezadovoljnih ljudi, ali to je tesko postici. Nego radis sta ima, pa makar i nazor jer nemas drugog izbora.
pa izradi ga bo te brod
"Ima da ga napravimo da ide seset."
SVAKA CAST..GENIJALNO
...vala, care, de i titu napravi...dobro bi nam došlo...
odlican rad... divim se ljudima koji imaju toliko strpljenja za ovakve stvari.. svaka cast...
Meni se ovo čini kao skroz opustajuci hobi/posao. Ne mislis ni na sto samo ti ja na umu kako dati drvetu oblik predmeta. Prejako.
pa sigurno jeste, ali zamisli drziš u ruci nešto veličine šibice i u detalju treba izgledati kao sidro ili top i slično... ovi moji tubavi prati ma telefonu jedva tipkaju dok pišem ovaj komentar a kamo li nešto tako da naprave... ja se divim ljudima koji prave makete.. to je nešto posebno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
fantasticno , oduvjek me odusevljavaju ovi drveni brodovi
I mene isto...Srecko napravi jedan veliki brod i otisni nas sve u piccku materinu da ne vidim vise ove primitivne sredine
Luxxxx konjino glupa napravi ti sam sebi kakav brod i otisni se u piccku materinu da ne čitamo više tvoje nebuloze
PRIKAŽI ODGOVORE (2)