Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ako se kome prikaki???
Hahahahah
ugaće..
KAko se Sarajevo bori protiv goavanaca 20 000 pasa u Sarajevo po parkovima gdje su se nekad igrala djeca. NIKAKO. ZAto je dobilo epitet USRANO Sarajevo da se ne razlikuje od IStočnog ništa manje usranog. Konaković treba da se nosi u rodnu Rogaticu il da Dog Trustu naplaćuje ćišenje 600 000 psećih govana mjesećno jer ig Dog Trust opskrbljuje hranom a govna odatvlaj po parkovima a po snijegu je najbolje GAZAT po njima ako ne vjerujete !
zakon je nide veze pa bilo bi bolje da postave rigorozne novčane kazne za ulične pišače ovako ih samo potiču da idalje pisaju na ulici...samo u crvene kutije razlog više pacenicima da vade cunu nasred ulice pred djecom, curicama itd
ko nema prostatu ne razumije
Baš su ih smjestili na skrivene dijelove ulice ha ha
www.getpaidtoclick2017.wordpress.com
Check this site www.getpaidtoclick2017.wordpress.com
jos samo da ,ima da ti neTko popusi :)
jedan komad 6000 KM, dobar biznis
i bake je saksije iznio ispred svoje kuće
hoce li i cucavac negdje postaviti..mislim ovo je cista diskriminacija
Pa kod nas svaki trotoar popisan, a trotoar ispred predsjednistva nije. Neki dan sam vidjela usrane gace u gradu blizu sebilja.
@BikKojiSijedi Nije
Ja mislio Pariz kulturan grad...
6 miliona zivi tu. svakakva se mraka naselila. najgori su beskucnici, oni po vazdan na zeljeznickoj prose kad socijalu spucaji na alkohol. kad se narokaju ko stoka, onda piškaraju po okolnim parkovima. smrdi grad haos. kad mi neko kaze pariz grad ljubavi, meni se sva kosa na glavi podigne. pozli mi.
@iluzija007 Istina, kao i svaka metropola, centar napucan za turiste a goli beton izvan toga. Tako je i sa BG,ZG, Sarajevom...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kazu da cvijece brz i bolje raste, auuu al zato mirise... da prehladjenom nos odcepi.:))
JOJ KAKO BI SE KENDERŠLJA IZASRO U OVU KUTIJU MORALI BI ODMAH GENERALNI SERVIS URADITI. ISPADA LI BOGVNA ISTO IGRACKE IZ ORMARA.
Vidio Srbe u Beogradu, HEBOTE pisaju gdje stignu, bez stida ko majmuni