Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda tako, puni elana i entuzijazma uđemo u tramvaj, gdje se pola sata guramo s penzionerima, koji ni sami ne znaju gdje su krenuli u 7 ujutro, ludim srednjoškolcima koji puštaju pjesmu o tome kako je bitno da su on i ona ista krvna grupa, dođemo na posao, i radimo za dvoje, jer su određene kolege non-stop na bolovanju. Od 4-5 isti scenarij u tramvaju kao 9 sati ranije. Dođemo kući, iscijeđeni kao limun, sve, s košpicama, ručamo, teturamo se po kući do 10, googlamo fotografije Maldiva, i ostalih destinacija na koje nećemo otići ni u narednih 10 godina, saznamo da uskoro možda nećemo moći i do Beča, jer bezbroj idiota traži azil, i legnemo, jer nismo nizašto, i valja ujutro sve na "replay". Divota.
Od mjesta gdje ti piše "dođemo na POSAO" više i ne treba čitati. Imaš posao ......
Započnite seksom, mislim da nema boljeg početka dana :D Tako su mi rekli :DD
Ja dobro si, tako ljudi pricaju :D
Treba zapoceti dan sexom sa ovom sa slike naravno i odmah sve ide lakse.. i kasno ustajanje tamo nekad oko 11, na posao do 14h i onda teretana...pa dobro, necu sad svoj radni dan prepricavat :)
ja svako jutro kad se probudim razmisljam o problemima koji me cekaju
e sad sam se napalio
kafa i samo kafa... a ni sunce lose ne dodje...:)
Fakat bi mi bio lijep dan da otvorim svoje okice i vidim ovako lijepo lice pa bi mi dan bio kakav on hoće a ne da ustanem a pored mene ovaj akrep od žene sto zvoca i prije negoli otvorim oci. Ona me i budi umjesto sata! E sad raja ako ima ko pametan recept otvoren sam za sve💭💤
Ma najbolja je kafa
ja mislim da cigara razbudii al bas,mada ja ne pusim al eto :)
šta ne pušiš?
ocigledno ne znas citati , probaj ponovo imas jos jednu sansu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
idealan radni dan.... spavanje do 9, ljencarenje do 9.30h, dorucak do 10h... dolazak na posao 11h... razgovor sa kolegama 12h... aktivan rad do 13h... odlazak na kafu do 14h... i kuci... a plata na racun svakog 1. u mjesecu... plus regres, plus trinaesta plata... :D hahaha ima li ovakvih :)))))
...državna administracija...
uvijek ima takvih... ali zato ima i onih koji za te pojedince sve jadni odrade... uvijek neko rinta a neko uziva...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Seks prije i poslije spavanja idealan nacin!
ovisan.... ha? :))
a sta ako pada kisa... moram izmisliti sunce... nacrtat cu ga na zidu... i zamisljat da grije...
eh da je moguce spavati do 9h to bi bilo idealno za pocetak bilo kojeg dana...
...sa osmjehom u jutrnju gužvu...još ako je prelijepa novembarska sarajevska magla/smog, redosti niđe kraja...
hahah vi sto ne radite idite u hibernaciju do nekakvog boljeg vakta
Mrš! Imam pravo da tersam do 12.