Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stalo mi je i volim osobu X,ali tu je osoba Y i ne reagujem uopste agresivno prema osobi Y,jer sve dok je sretna osoba X i ja sam..
hoces papuce?
@Lelo to ti je Mahalska prica vjeruj i znaj..lijep pozdrav
""U situacijama gdje nam je stalo do osobe X, motivisani smo da radimo u njihovu korist. Ukoliko je na njihovom putu osoba Y, reagovat ćemo agresivno prema osobi Y. Ta agresija neće proizaći iz ljutnje, već iz ljubavi prema osobi X", zaključio je Poulin." Jesu li ovo otkrili naučnici? :))))) Pa nije potrebna neka nauka da bi se došlo do ovog zaključka. Podrazumjeva se da je to tako, prirodno je da je tako.
...kad čovjek štiti drugoga "luđi" je nego kad štiti sebe...
...kako i napisaše, odavno je poznato...smo sada dobi i hormonsko objašnjenje...
moras znat matematiku,da bi se u ljubav razumio............
sto ne znaci da ako znas matematiku, razumijes i ljubav... :P
mozda ako imas digitron,nesto i napravis:)............
PRIKAŽI ODGOVORE (2)