Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sandra eto ispade ti ruka :-)
ocito da neki ne razmisljaju bas razumno, i vise vole jesti nista, nego imati malo viska. svaki se ovakav visak moze skinuti, a kad obolis, onda je puno teze. na ovakav nacin i ovakvim modelima, pomoci ce se mnogim mladim djevojkama,koje su spremne za lijecenje,il su vec u ustanovama za lijecenje... a mnogo ih je takvih koje stoje po cijeli dan jer tako gube vise kalorija
jao, sav im se višak primjeti, posebno na stomaku, imaju debeo struk i noge nimalo idealne.. Da vode brigu o sebi, skinule bi to! Ovo \'anoreksične\' i slično tome, su samo izgovori za žene koje se ne žele potruditi i odreći slakiša i ostalih kalorija, pa se tješe! Sve što skače oko tebe dok trčiš ne treba biti tu, osim grudi, naravno, a vjerujte da kod ovih ima dosta toga za skakat, samo što se njima očito ne trči!
koliko se na slikama vidi, ovi modeli imaju kilu do dvije, pa eto mozda i tri vise od prosjecne ispijene manekenke i definitivno izgledaju privlacnije i zenstvenije ali je gospoda koja je ovo pisala malo fulila naslov jer one imaju savrsenu tezinu a samim tim nemaju ni razloga za manjak samopouzdanja ili necega slicnog tome. naslov bi bio sasvim ok da one imaju jos kojih desetak kilograma =)
Brate ljepce za oko. Kada vidim kreaciju na anoreksici ni ne svidja mi se vise.
Mnogo zenstvenije i puno bolje od onih manekenki koje samo sto od iznemoglosti ne padnu)